A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft 1.12.2'de mrcrayfish's vehicle mod kurdum fakat obfuscate istiyordu. Hangi sürümü denersem deneyeyim, oyun çöktü. Çözümü yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Arkadaşlar Minecraft 1.12.2'de mrcrayfish's vehicle mod kurdum fakat obfuscate istiyordu. Hangi sürümü denersem deneyeyim, oyun çöktü. Çözümü yok mu?
OyunOynayacagim Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Bazı modlar, diğer modlara veya kütüphanelere bağımlıdır. Tam hatayı bilmeden güzel cevap veremem. Artı 0 Eksi
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #3 Sistem özellikleri, ekran görüntüsü... Bunları süper güçlerle bilmemizi beklemiyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 rtx 3060 i5 12400f sukuterkopke dedi: Sistem özellikleri, ekran görüntüsü... Bunları süper güçlerle bilmemizi beklemiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
rtx 3060 i5 12400f sukuterkopke dedi: Sistem özellikleri, ekran görüntüsü... Bunları süper güçlerle bilmemizi beklemiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla...
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #5 Java sürümü mü bu Bedrock mu? Artı 0 Eksi
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #6 sukuterkopke dedi: Java sürümü mü bu Bedrock mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam Java Forge biraz inceledim fotoğrafı. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Java sürümü mü bu Bedrock mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam Java Forge biraz inceledim fotoğrafı.
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #7 sukuterkopke dedi: Java sürümü mü bu Bedrock mu? Genişletmek için tıkla... Java sürümü 1Merby dedi: Hocam sanırsam Java Forge biraz inceledim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Java sürümü mü bu Bedrock mu? Genişletmek için tıkla... Java sürümü 1Merby dedi: Hocam sanırsam Java Forge biraz inceledim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Evet
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #8 aliakarca dedi: Java sürümü Evet Genişletmek için tıkla... Javayı yeniden kurun bir de. Olmazsa Redirecting Artı 0 Eksi
aliakarca dedi: Java sürümü Evet Genişletmek için tıkla... Javayı yeniden kurun bir de. Olmazsa Redirecting
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #9 sukuterkopke dedi: Javayı yeniden kurun bir de. Olmazsa Redirecting Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı olucak ama siz her yerdesiniz ya her sayfayı yenilediğimde başka konularla ilgileniyorsunuz Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Javayı yeniden kurun bir de. Olmazsa Redirecting Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı olucak ama siz her yerdesiniz ya her sayfayı yenilediğimde başka konularla ilgileniyorsunuz
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #10 1Merby dedi: Hocam konu dışı olucak ama siz her yerdesiniz ya her sayfayı yenilediğimde başka konularla ilgileniyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet @aliakarca Yukarıdaki linkten 2. sayfaya giderseniz orada bir video göreceksiniz. Artı 0 Eksi
1Merby dedi: Hocam konu dışı olucak ama siz her yerdesiniz ya her sayfayı yenilediğimde başka konularla ilgileniyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet @aliakarca Yukarıdaki linkten 2. sayfaya giderseniz orada bir video göreceksiniz.