A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft 1.12.2'de mrcrayfish's vehicle mod kurdum fakat obfuscate istiyordu. Hangi sürümü denersem deneyeyim, oyun çöktü. Çözümü yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Arkadaşlar Minecraft 1.12.2'de mrcrayfish's vehicle mod kurdum fakat obfuscate istiyordu. Hangi sürümü denersem deneyeyim, oyun çöktü. Çözümü yok mu?
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #11 sukuterkopke dedi: Evet @aliakarca Yukarıdaki linkten 2. sayfaya giderseniz orada bir video göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... İzledim videoyu modu fakat modu silmemi istiyor Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Evet @aliakarca Yukarıdaki linkten 2. sayfaya giderseniz orada bir video göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... İzledim videoyu modu fakat modu silmemi istiyor
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #12 aliakarca dedi: İzledim videoyu modu fakat modu silmemi istiyor Genişletmek için tıkla... Mod uyumsuzdur belki de. Artı 0 Eksi
aliakarca dedi: İzledim videoyu modu fakat modu silmemi istiyor Genişletmek için tıkla... Mod uyumsuzdur belki de.
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #13 sukuterkopke dedi: Mod uyumsuzdur belki de. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum 2 sene falan önce çalışıyordu Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Mod uyumsuzdur belki de. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum 2 sene falan önce çalışıyordu
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #14 aliakarca dedi: bilmiyorum 2 sene falan önce çalışıyordu Genişletmek için tıkla... Curseforge'dan mı indirdiniz modu? Artı 0 Eksi
aliakarca dedi: bilmiyorum 2 sene falan önce çalışıyordu Genişletmek için tıkla... Curseforge'dan mı indirdiniz modu?
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #15 1Merby dedi: Curseforge'dan mı indirdiniz modu Genişletmek için tıkla... Evet curse den Artı 0 Eksi
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #16 aliakarca dedi: Evet curse den Genişletmek için tıkla... Açıklamasını okuyun. Mesela ben silah modu indirmiştim envanteri açınca oyun kapanıyordu çözümünü yazmışlar ve yapmıştım. Artı 0 Eksi
aliakarca dedi: Evet curse den Genişletmek için tıkla... Açıklamasını okuyun. Mesela ben silah modu indirmiştim envanteri açınca oyun kapanıyordu çözümünü yazmışlar ve yapmıştım.
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #17 1Merby dedi: Açıklamasını okuyun. Mesela ben silah modu indirmiştim envanteri açınca oyun kapanıyordu çözümünü yazmışlar ve yapmıştım. Genişletmek için tıkla... açıklamadada herhangi birşey yazmıyor oyun açılmadan hata veriyor zaten aliakarca dedi: açıklamadada herhangi birşey yazmıyor oyun açılmadan hata veriyor zaten Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
1Merby dedi: Açıklamasını okuyun. Mesela ben silah modu indirmiştim envanteri açınca oyun kapanıyordu çözümünü yazmışlar ve yapmıştım. Genişletmek için tıkla... açıklamadada herhangi birşey yazmıyor oyun açılmadan hata veriyor zaten aliakarca dedi: açıklamadada herhangi birşey yazmıyor oyun açılmadan hata veriyor zaten Genişletmek için tıkla... Hayır
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #18 aliakarca dedi: açıklamadada herhangi birşey yazmıyor oyun açılmadan hata veriyor zaten Genişletmek için tıkla... sorun obfuscate' de olduğundan emin misiniz onu silip(kalıcı olarak değil) deneyin. Artı 0 Eksi
aliakarca dedi: açıklamadada herhangi birşey yazmıyor oyun açılmadan hata veriyor zaten Genişletmek için tıkla... sorun obfuscate' de olduğundan emin misiniz onu silip(kalıcı olarak değil) deneyin.
KS KS A aliakarca Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #19 1Merby dedi: sorun obfuscate' de olduğundan emin misiniz onu silip(kalıcı olarak değil) deneyin. Genişletmek için tıkla... evet denedim Artı 0 Eksi
1Merby dedi: sorun obfuscate' de olduğundan emin misiniz onu silip(kalıcı olarak değil) deneyin. Genişletmek için tıkla... evet denedim
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #20 Farklı bir forge sürümü indirip deneyin Artı 0 Eksi