ImL0da Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Haziran 2023 #1 Merhaba hardcore dünyamda datamı silip yeniden başlattım ve modu survivala aldım. Ama ne zaman ölsem hayalet oluyorum. Bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Merhaba hardcore dünyamda datamı silip yeniden başlattım ve modu survivala aldım. Ama ne zaman ölsem hayalet oluyorum. Bir çözümü var mıdır?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Hardcore'da 1 kez ölme hakkınız var o yüzden hayalet olarak doğuyorsunuz. Öldüğünüzde yeniden canlan değil Dünyayı İzle tuşuna basıyorsunuz Artı 0 Eksi
Hardcore'da 1 kez ölme hakkınız var o yüzden hayalet olarak doğuyorsunuz. Öldüğünüzde yeniden canlan değil Dünyayı İzle tuşuna basıyorsunuz
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Haziran 2023 #3 Varsayılan oyun modunu hayatta kalma yaptınız mı hocam? Darwin19 dedi: Hardcore'da 1 kez ölme hakkınız var o yüzden hayalet olarak doğuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen mesajın tamamını okuyun, konu sahibi zaten hardcore'daki dünyasını - sanırsam NBTExplorer kullanarak - hayatta kalma moduna almış. Artı 0 Eksi
Varsayılan oyun modunu hayatta kalma yaptınız mı hocam? Darwin19 dedi: Hardcore'da 1 kez ölme hakkınız var o yüzden hayalet olarak doğuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen mesajın tamamını okuyun, konu sahibi zaten hardcore'daki dünyasını - sanırsam NBTExplorer kullanarak - hayatta kalma moduna almış.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 brkyozell dedi: Varsayılan oyun modunu hayatta kalma yaptınız mı hocam? Hocam lütfen mesajın tamamını okuyun, konu sahibi zaten hardcore'daki dünyasını - sanırsam NBTExplorer kullanarak - hayatta kalma moduna almış. Genişletmek için tıkla... Modu hileler ile yapmış sanırsam o yüzden. Yoksa böyle olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Varsayılan oyun modunu hayatta kalma yaptınız mı hocam? Hocam lütfen mesajın tamamını okuyun, konu sahibi zaten hardcore'daki dünyasını - sanırsam NBTExplorer kullanarak - hayatta kalma moduna almış. Genişletmek için tıkla... Modu hileler ile yapmış sanırsam o yüzden. Yoksa böyle olmaz.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Haziran 2023 #5 Darwin19 dedi: Modu hileler ile yapmış sanırsam o yüzden. Yoksa böyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Aslında mantıklı, ben direkt kafamda .dat dosyasını düzenledi diye düşünmüştüm, neyse yazar şimdi nasıl yaptığını. Artı 0 Eksi
Darwin19 dedi: Modu hileler ile yapmış sanırsam o yüzden. Yoksa böyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Aslında mantıklı, ben direkt kafamda .dat dosyasını düzenledi diye düşünmüştüm, neyse yazar şimdi nasıl yaptığını.