Minecraft örümcek ve mağara örümceği kaldıran mod/modpack önerisi

Örümcekler ile derdiniz ne zararları yok.

Araknafobisi var arkadaşın gerçisi benim de var ama mcdeki örümcekler tatlı geliyor bana tam tersi sadece sinir bozucular gerçek hayattaki gibi beni kaşındırmıyorlar veya yüzümüze atlamıyorlar ben de anlamadım ama insanların fikirlerine saygı duymak gerek.

Tabii örümceği harbiden korkutucu yapıp tavana tırmanmasını bir de böyle bacaklarının hareket etmesini sağlayan bazı modlar var açıkçası ben de söylüyorum ondan ben de korkuyorum

Anladım bende aksine, Köyde örümcek bulduğum zaman elime alıyorum yürüdükleri zaman kıllarda tatlı bir gıdıklanma yapıyorlar

Anladım bende aksine, köyde örümcek bulduğum zaman elime alıyorum yürüdükleri zaman kıllarda tatlı bir gıdıklanma yapıyorlar

Vallahi ben küçücük örümcekten korkmam ama tarantula kadar büyük görürsem tapuyu üstüne yaparım.

Örümceklere karşı korkum var. Bu yüzden kaldırmak istiyorum. Ne kadar gerçek hayatta görüp elleyebilsemde oyunda çok korkunç geliyorlar. Çıkardıkları sesler olsun karanlıkta parlayan gözleri olsun.

Örümceklere karşı korkum var. Bu yüzden kaldırmak istiyorum. Ne kadar gerçek hayatta görüp elleyebilsemde oyunda çok korkunç geliyorlar. Çıkardıkları sesler olsun karanlıkta parlayan gözleri olsun.
Benim çocukluğumdan beri araknofobim var ve minecrafttakilerin örümcek olduğunu bilsemde hiç korkutucu gelmiyorlar knk yani bildiğin max yaptıkları tırmanmak vesaire birde örümcek yoksa yay ve ok ta yok haberin olsun ona göre oynamak zorunda kalırsın

Sorun değil. Yay ve ok kullanmıyorum zaten. Bulmamında zor olacağını düşünmüyorum köylerdeki demircilerde veya yağmacı kulelerinde çıkabiliyor. Ben hem görünüşlerinden hemde çıkardıkları seslerden dolayı korkuyorum...

Peki öyle olsun iyi günler.

1 - İp sandıklardan çıkar, Madenlerdeki örümcek ağlarından çıkar.
2 - Yay : İskelet öldürünce çıkar, Biraz ugraşırsa sonsuzluk büyüsü basar işi kolaylaşır zaten. En kötü mob farm yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…