HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #1 Merhabalar ben Minecraft'ı yakın bir zamanda aldım ama oyuna girmeye çalıştığımda üzgünüz çevrimiçi olduğunuzda yeniden deneyin hatası veriyor. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Merhabalar ben Minecraft'ı yakın bir zamanda aldım ama oyuna girmeye çalıştığımda üzgünüz çevrimiçi olduğunuzda yeniden deneyin hatası veriyor. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Çözüm HollyVibe 19 Şubat 2021 Kurtulus Oda dedi: Bende de aynı sorun var çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... PC değişince çözüldü. İnternetle alakalı değilmiş.
Kurtulus Oda dedi: Bende de aynı sorun var çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... PC değişince çözüldü. İnternetle alakalı değilmiş.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #2 Crack olunca bu hata gelir karşına Artı 0 Eksi
KS KS HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #3 ahmet tglk dedi: Crack olunca bu hata gelir karşına. Genişletmek için tıkla... Crack değil orijinal sitesinden alıp yükledim. Artı 0 Eksi
ahmet tglk dedi: Crack olunca bu hata gelir karşına. Genişletmek için tıkla... Crack değil orijinal sitesinden alıp yükledim.
Kurtulus Oda Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 Bendede aynı sorun var çözebildinizmi Artı 0 Eksi
KS KS HollyVibe Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #5 Kurtulus Oda dedi: Bende de aynı sorun var çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... PC değişince çözüldü. İnternetle alakalı değilmiş. Artı 0 Eksi Çözüm
Kurtulus Oda dedi: Bende de aynı sorun var çözebildinizmi. Genişletmek için tıkla... PC değişince çözüldü. İnternetle alakalı değilmiş.