hint horozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 22 Haziran 2024 #1 Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft 1.20.6 . Son düzenleme: 22 Haziran 2024
Çözüm ŞüpheliHain 22 Haziran 2024 hint horozu dedi: Eki Görüntüle 2229169 Sol alttaki mi? Genişletmek için tıkla... OptiFine'da böyle olmuyordu bir dakika bekleyin kendi ayarlarımdan bakıp geliyorum. hint horozu dedi: Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft.Eki Görüntüle 2229168 Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat.
hint horozu dedi: Eki Görüntüle 2229169 Sol alttaki mi? Genişletmek için tıkla... OptiFine'da böyle olmuyordu bir dakika bekleyin kendi ayarlarımdan bakıp geliyorum. hint horozu dedi: Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft.Eki Görüntüle 2229168 Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat.
ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 22 Haziran 2024 #2 Ayarlae erişilebilirlik OpenGL ayarları gösteri kapat. Artı -1 Eksi
KS KS hint horozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 22 Haziran 2024 #3 ŞüpheliHain dedi: Ayarlae erişilebilirlik OpenGL ayarları gösteri kapat. Genişletmek için tıkla... Sol alttaki mi? Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Ayarlae erişilebilirlik OpenGL ayarları gösteri kapat. Genişletmek için tıkla... Sol alttaki mi?
ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 22 Haziran 2024 #4 hint horozu dedi: Eki Görüntüle 2229169 Sol alttaki mi? Genişletmek için tıkla... OptiFine'da böyle olmuyordu bir dakika bekleyin kendi ayarlarımdan bakıp geliyorum. hint horozu dedi: Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft.Eki Görüntüle 2229168 Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
hint horozu dedi: Eki Görüntüle 2229169 Sol alttaki mi? Genişletmek için tıkla... OptiFine'da böyle olmuyordu bir dakika bekleyin kendi ayarlarımdan bakıp geliyorum. hint horozu dedi: Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft.Eki Görüntüle 2229168 Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat.
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Haziran 2024 #5 hint horozu dedi: Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft.Eki Görüntüle 2229168 Genişletmek için tıkla... Hocxam OptiFine kullanıyorsunuz büyük ihtimalle, OptiFine yerine sodium oneririm GTX 16 serisi veya üzeri kartınız varsa yanında nvidium iyi gelecektir shader kullanmiyorsaniz. Artı 0 Eksi
hint horozu dedi: Nedir bunlar nasıl kaparım veya nasıl çözerim? Orijinal Minecraft.Eki Görüntüle 2229168 Genişletmek için tıkla... Hocxam OptiFine kullanıyorsunuz büyük ihtimalle, OptiFine yerine sodium oneririm GTX 16 serisi veya üzeri kartınız varsa yanında nvidium iyi gelecektir shader kullanmiyorsaniz.
KS KS hint horozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 22 Haziran 2024 #6 ŞüpheliHain dedi: OptiFine'da böyle olmuyordu bir dakika bekleyin kendi ayarlarımdan bakıp geliyorum. Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim. Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: OptiFine'da böyle olmuyordu bir dakika bekleyin kendi ayarlarımdan bakıp geliyorum. Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.