Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 25 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar dün R7 240 ekran kartımı taktım ve Minecraft çalıştı. Ekran kartımı geri iade ettim ama şu an bilgisayarda ekran kartı takılı olmadığı için Minecraft crash veriyor. Crash ise aşağıdaki gibi:
Arkadaşlar dün R7 240 ekran kartımı taktım ve Minecraft çalıştı. Ekran kartımı geri iade ettim ama şu an bilgisayarda ekran kartı takılı olmadığı için Minecraft crash veriyor. Crash ise aşağıdaki gibi:
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Haziran 2019 #2 Hocam bunun ile ilgili bir video çekmiştim buradan izleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 25 Haziran 2019 #3 Nahri dedi: Hocam bunun ile ilgili bir video çekmiştim buradan izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı. Artı 0 Eksi
Nahri dedi: Hocam bunun ile ilgili bir video çekmiştim buradan izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı.
Tekatar999iki Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Nahri dedi: Hocam bunun ile ilgili bir video çekmiştim buradan izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor ne yaptıysam tüm yöntemleri denedim yine olmadı 1. ekran kartı Intel UHD 620 2. ekran kartım AMD radeon 530 hatta 1. ekran kartını durdurdum sadece 2. ekran kartı çalışırken ise opengl hatası aldım ne yaptıysam olmadı Artı 0 Eksi
Nahri dedi: Hocam bunun ile ilgili bir video çekmiştim buradan izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor ne yaptıysam tüm yöntemleri denedim yine olmadı 1. ekran kartı Intel UHD 620 2. ekran kartım AMD radeon 530 hatta 1. ekran kartını durdurdum sadece 2. ekran kartı çalışırken ise opengl hatası aldım ne yaptıysam olmadı
efsanesn Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 Tekatar999iki dedi: Bende olmuyor ne yaptıysam tüm yöntemleri denedim yine olmadı 1. ekran kartı Intel UHD 620 2. ekran kartım AMD Radeon 530 hatta 1. ekran kartını durdurdum sadece 2. ekran kartı çalışırken ise OpenGL hatası aldım ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende Minecraft orjinl Launcher herine shader pack yükledim OpenGL hatası verdi ardından çöktü bende NVIDIA GeForce RTX5560 Intel Core i7 vardı Artı 0 Eksi
Tekatar999iki dedi: Bende olmuyor ne yaptıysam tüm yöntemleri denedim yine olmadı 1. ekran kartı Intel UHD 620 2. ekran kartım AMD Radeon 530 hatta 1. ekran kartını durdurdum sadece 2. ekran kartı çalışırken ise OpenGL hatası aldım ne yaptıysam olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende Minecraft orjinl Launcher herine shader pack yükledim OpenGL hatası verdi ardından çöktü bende NVIDIA GeForce RTX5560 Intel Core i7 vardı