XeYn01 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Yer Yıllardır Açılmayan Bir Çekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Merhabalar ben daha önce Windows 8.1 deydim Windows 10'a geçtim Minecratf'ta bu hata ile karlaştım çözümünü bilen var mı?
Merhabalar ben daha önce Windows 8.1 deydim Windows 10'a geçtim Minecratf'ta bu hata ile karlaştım çözümünü bilen var mı?
Çözüm efedesu 18 Ekim 2020 XeYn01 dedi: Denedim ama hala aynı hata Genişletmek için tıkla... Driveri kurduktan sonra yeniden baslattiysaniz sorunun kaynagi Windows 10 olabilir. Tekrar 8.1'e gecmenizi oneririm.
XeYn01 dedi: Denedim ama hala aynı hata Genişletmek için tıkla... Driveri kurduktan sonra yeniden baslattiysaniz sorunun kaynagi Windows 10 olabilir. Tekrar 8.1'e gecmenizi oneririm.
ShandyRoblox Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #11 efedesu dedi: Driveri kurduktan sonra yeniden baslattiysaniz sorunun kaynagi Windows 10 olabilir. Tekrar 8.1'e gecmenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Kanka benim ekran kartım yandı OpenGL'yi üst sürüme taşıyabilir miyim? Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Driveri kurduktan sonra yeniden baslattiysaniz sorunun kaynagi Windows 10 olabilir. Tekrar 8.1'e gecmenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Kanka benim ekran kartım yandı OpenGL'yi üst sürüme taşıyabilir miyim?