Arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve Minecraft indirdim. OpenGL hatası aldım, bir videoda OpenGL DLL dosyasına jdk32 bin klasörüne atın dedi yaptım ama FPS'im 10na düştü format atmadan önce böyle olmuyordu. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve Minecraft indirdim. OpenGL hatası aldım, bir videoda OpenGL DLL dosyasına jdk32 bin klasörüne atın dedi yaptım ama FPS'im 10na düştü format atmadan önce böyle olmuyordu. Ne yapmam lazım?
bende oyun açılıyordu fakat çok kasıyordu sonra sil yükle yaptım opengl hatası veriyor opengl dosyasını attığım halde hata veriyor destek olacak varmı edit:driver güncel korsan değil javayı sil yükle yaptım
Arkadaşlar, bilgisayarıma format attım ve Minecraft indirdim. OpenGL hatası aldım, bir videoda OpenGL DLL dosyasına jdk32 bin klasörüne atın dedi yaptım ama FPS'im 10'na düştü format atmadan önce böyle olmuyordu. Ne yapmam lazım?
Kanka anlatır mısın ben ekran kartımı güncelledim ama yine de açılmıyor mesela ben CraftRise giriyorum oyun çöktü ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin ol diyor.
Tam anlamıyla çözülmüş değil + o çözümü kendim deneyip buldum buradaki mesajları okuduktan sonra ++ madem bu kadar " çözülmüş ve eski"bir konu neden sadece beni rapor edip gününe devam etmiyorsun? Onun yerine cevap vermek daha mantıklı tabii.