Dostum İntel i5 7400Büyük ihtimal ekran kartınız olmadığı için alıyorsunuz o hatayı, işlemci modelinizi söyleyebilir misiniz? Eğer entegre grafik bulunuyorsa onun sürücüsünü kurmanız gerekir.
Ekran kartım yok ama intel hd graphics var minecraft ağır oyun değil yeter destekli ama bu opengl neden böyle oluyor anlamıyorumBüyük ihtimal ekran kartınız olmadığı için alıyorsunuz o hatayı, işlemci modelinizi söyleyebilir misiniz? Eğer entegre grafik bulunuyorsa onun sürücüsünü kurmanız gerekir.
En yeni driverlar bunlar: Downloads for Intel® Core™ i5-7400 Processor (6M Cache, up to 3.50 GHz)Dostum İntel i5 7400
Ekran kartım yok ama intel hd graphics var minecraft ağır oyun değil yeter destekli ama bu opengl neden böyle oluyor anlamıyorum
En yeni driverlar bunlar: Downloads for Intel® Core™ i5-7400 Processor (6M Cache, up to 3.50 GHz)
Her iki başlatıcıda aynı hata.TLauncher gibi korsan bir başlatıcı kullanıyorsanız onda bazen sebepsiz yere oluyor bu sorun, eğer öyleyse orijinal başlatıcı ile deneyin.
Sanirim Minecraft bu hatayi dahili ekran karti olan sistemlere veriyor. Benim bir Ryzen 3 3200G'im var, Vega 8 dahili ekran karti ile. Sizin de bir i5-7400, o da dahili.Her iki başlatıcıda aynı hata.
Benim grafikler umrumda değil sadece oynamak istiyorum discordunuz varsa atabilir misiniz sadece oyunu açsınSanirim Minecraft bu hatayi dahili ekran karti olan sistemlere veriyor. Benim bir Ryzen 3 3200G'im var, Vega 8 dahili ekran karti ile. Sizin de bir i5-7400, o da dahili.
Internette driver'lari updateleyin, Minecraft'i silip yeniden indirin filan yaziyor, hicbir seye yaramaz.
Neyse, boyle yasayacagiz sanirim, benim icin cok buyuk onem arz etmiyor, sadece fabolous grafikleri acinca veriyor hatayi, fancy oynayacagim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.