Minecraft OpenGL hatası

Voras

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım yok. İşlemcim Intel. OpenGL hatası alıyorum 1.17 sürümü için. Nasıl halledebilirim?

Büyük ihtimal ekran kartınız olmadığı için alıyorsunuz o hatayı, işlemci modelinizi söyleyebilir misiniz? Eğer entegre grafik bulunuyorsa onun sürücüsünü kurmanız gerekir.

Büyük ihtimal ekran kartınız olmadığı için alıyorsunuz o hatayı, işlemci modelinizi söyleyebilir misiniz? Eğer entegre grafik bulunuyorsa onun sürücüsünü kurmanız gerekir.
Dostum İntel i5 7400
Ekran kartım yok ama intel hd graphics var minecraft ağır oyun değil yeter destekli ama bu opengl neden böyle oluyor anlamıyorum

Her iki başlatıcıda aynı hata.
Sanirim Minecraft bu hatayi dahili ekran karti olan sistemlere veriyor. Benim bir Ryzen 3 3200G'im var, Vega 8 dahili ekran karti ile. Sizin de bir i5-7400, o da dahili.

Internette driver'lari updateleyin, Minecraft'i silip yeniden indirin filan yaziyor, hicbir seye yaramaz.
Neyse, boyle yasayacagiz sanirim, benim icin cok buyuk onem arz etmiyor, sadece fabolous grafikleri acinca veriyor hatayi, fancy oynayacagim.

Sanirim Minecraft bu hatayi dahili ekran karti olan sistemlere veriyor. Benim bir Ryzen 3 3200G'im var, Vega 8 dahili ekran karti ile. Sizin de bir i5-7400, o da dahili.

Internette driver'lari updateleyin, Minecraft'i silip yeniden indirin filan yaziyor, hicbir seye yaramaz.
Neyse, boyle yasayacagiz sanirim, benim icin cok buyuk onem arz etmiyor, sadece fabolous grafikleri acinca veriyor hatayi, fancy oynayacagim.
Benim grafikler umrumda değil sadece oynamak istiyorum discordunuz varsa atabilir misiniz sadece oyunu açsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı