AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor.
Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor.
Spikexz Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 AnLexX dedi: Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detay verir misin bilgisayarın hakkında. Artı 0 Eksi
AnLexX dedi: Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detay verir misin bilgisayarın hakkında.
Lejant Hectopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 66 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX * İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz * Ekran Kartı: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM * Ram: Geil Evo Spear (2x8 GB) 3200 MHz CL16 GASB416GB3200C16BDC DDR4 * Soğutucu: Dark Freezer X90 DKCCX90 Kule Tipi * Güç Kaynağı: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W * SSD: Kodak Sata3 SSD 512GB 550MB/s - 510MB/s * Kasa: Vento VG07F Cinsiyet Erkek Meslek Mechanical Engineering 11 Mart 2024 #3 AnLexX dedi: Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu nedir? Artı 0 Eksi
AnLexX dedi: Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu nedir?
Monhiary Femtopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 98 11 Mart 2024 #4 Hocam hata oyunu oynarken sol altta yani chat kısmındamı yazıyor. Artı 0 Eksi
KS KS AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #5 Lejant dedi: Hata kodu nedir? Genişletmek için tıkla... Hata bu hocam. Dosya Ekleri sorun.png 5,1 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.535 Çözümler 43 11 Mart 2024 #6 Monhiary dedi: Hocam hata oyunu oynarken sol altta yani chat kısmındamı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Video ayarları kısmından bunu kapat. Artı 0 Eksi
Monhiary dedi: Hocam hata oyunu oynarken sol altta yani chat kısmındamı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Video ayarları kısmından bunu kapat.
KS KS AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #7 Monhiary dedi: Hocam hata oyunu oynarken sol altta yani chat kısmındamı yazıyor. Genişletmek için tıkla... hayır launcher den oyunu başlatığımda oluyor Chitose dedi: Eki Görüntüle 2138386 Video ayarları kısmından bunu kapat. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Monhiary dedi: Hocam hata oyunu oynarken sol altta yani chat kısmındamı yazıyor. Genişletmek için tıkla... hayır launcher den oyunu başlatığımda oluyor Chitose dedi: Eki Görüntüle 2138386 Video ayarları kısmından bunu kapat. Genişletmek için tıkla...
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.535 Çözümler 43 11 Mart 2024 #8 AnLexX dedi: Hata bu hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu farklı uyarı. Ekran kartı sürücünüz güncel değil. Ekran kartını güncelleyin. Artı 0 Eksi
AnLexX dedi: Hata bu hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu farklı uyarı. Ekran kartı sürücünüz güncel değil. Ekran kartını güncelleyin.
KS KS AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #9 Chitose dedi: Hocam bu farklı uyarı. Ekran kartı sürücünüz güncel değil. Ekran kartını güncelleyin. Genişletmek için tıkla... hocam windows gücenlik duvarından javaya izin versem olurmu sizce Artı 0 Eksi
Chitose dedi: Hocam bu farklı uyarı. Ekran kartı sürücünüz güncel değil. Ekran kartını güncelleyin. Genişletmek için tıkla... hocam windows gücenlik duvarından javaya izin versem olurmu sizce
iTeee Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #10 AnLexX dedi: Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer shader falan kullanıp üstüne de AMD kullanıyorsanız ondan kkaynaklı olabilir. Ben AMD kullanıyorum ve shader falan kullanmaya çalıştığımda çoğu shaderler çalışmıyor üstüne sol altta OpenGL hatası olduğunu belirtiyordu. Artı -1 Eksi
AnLexX dedi: Arkadaşlar normalde böyle bir hata almıyordum fakat 2 gün önce bilgisayara format attım o günden beri Minecraft bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer shader falan kullanıp üstüne de AMD kullanıyorsanız ondan kkaynaklı olabilir. Ben AMD kullanıyorum ve shader falan kullanmaya çalıştığımda çoğu shaderler çalışmıyor üstüne sol altta OpenGL hatası olduğunu belirtiyordu.