N Nopmhkinq2 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Normal her zamanki gibi Minecraft'ta girdim ama girdiğim zaman chatte bu yazı çıkıyor ve sürekli gelmeye devam ediyor.
Normal her zamanki gibi Minecraft'ta girdim ama girdiğim zaman chatte bu yazı çıkıyor ve sürekli gelmeye devam ediyor.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.719 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Ağustos 2024 #2 Nopmhkinq2 dedi: Normal her zamanki gibi Minecraft'ta girdim ama girdiğim zaman chatte bu yazı çıkıyor ve sürekli gelmeye devam ediyor. Eki Görüntüle 2285502 Genişletmek için tıkla... Tam bir çözüm değil ancak video settings other deyip oradan show GL errors ayarını kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Nopmhkinq2 dedi: Normal her zamanki gibi Minecraft'ta girdim ama girdiğim zaman chatte bu yazı çıkıyor ve sürekli gelmeye devam ediyor. Eki Görüntüle 2285502 Genişletmek için tıkla... Tam bir çözüm değil ancak video settings other deyip oradan show GL errors ayarını kapatabilirsin.