Çözüldü Minecraft OptiFine Cape Microsoft Hesabına Nasıl Alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben yaklaşık 1 ay önce Minecraft premium aldım orijinal sitesinden. Bana Mojang hesabı değil de Microsoft verdi. Ben şu an OptiFine cape almak istiyorum fakat Microsoft hesabıma almak istiyorum. Şimdi ben alırken MC ismimi giriyorum, donation e-postasınıda Microsoft e-postamı giriyorum. Böyle yaparsam olur mu? Benim Mojang hesabım var, o da aynı e-posta ama onda MC yok. Microsoft hesabım da aynı e-posta ama onda MC var. Lütfen yardım edin. Daha fazla açıklayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Optifine Cape alırken isim kısmına oyun içi isminizi girin. Donation e-postası farklı bir e-posta da olabilir farketmiyor. Kendim Microsoft hesabı ile aldım. Mojang'daki sistem ile aynı hiçbir fark yok. (Minecraft hesabınız ile Optifine hesabınız ayrı şeyler. Tek bağlantı oyun içi isminiz.)
Optifine Cape alırken isim kısmına oyun içi isminizi girin. Donation e-postası farklı bir e-posta da olabilir farketmiyor. Kendim Microsoft hesabı ile aldım. Mojang'daki sistem ile aynı hiçbir fark yok. (Minecraft hesabınız ile Optifine hesabınız ayrı şeyler. Tek bağlantı oyun içi isminiz.)

Çözüm

Çok teşekkür ederim peki ismimizi değiştirirsek bir sıkıntı çıkar mı?

Hocam isim değiştirince tekrar aktif etmeniz gerek pelerini ayarlar>görünüm özelleştirme>optifine cape kısmından.

Teşekkürler fazla sıkıyorum biliyorum fakat bunu sormam gerek OptiFine cape desenini nasıl değiştiriyoruz lütfen cevaplayın.
Teşekkürler fazla sıkıyorum biliyorum fakat bunu sormam gerek OptiFine cape desenini nasıl değiştiriyoruz lütfen cevaplayın.

Cevaplamaya gerek kalmadı öğrendim bile yine de her şey için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…