K kivancc55 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, Minecraft'ta ucuz bir şekilde OptiFine cape alma şansımız var mıdır? Biliyorsunuz ki dolar ile satıldığı için çok pahalı oluyor alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
Arkadaşlar merhaba, Minecraft'ta ucuz bir şekilde OptiFine cape alma şansımız var mıdır? Biliyorsunuz ki dolar ile satıldığı için çok pahalı oluyor alamıyorum.
Spawnds Picopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 OptiFine capeleri bedava diye biliyorum fakat bu kalıcılığını korumaz ve diğer insanlarda gözükmediği icin bence pek bir degeri yok.
OptiFine capeleri bedava diye biliyorum fakat bu kalıcılığını korumaz ve diğer insanlarda gözükmediği icin bence pek bir degeri yok.
K kivancc55 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Spawnds dedi: OptiFine capeleri bedava diye biliyorum fakat bu kalıcılığını korumaz ve diğer insanlarda gözükmediği icin bence pek bir degeri yok. Genişletmek için tıkla... Optifine Capeleri 10 Dolar ve Optifine kullanan herkesde görünür
Spawnds dedi: OptiFine capeleri bedava diye biliyorum fakat bu kalıcılığını korumaz ve diğer insanlarda gözükmediği icin bence pek bir degeri yok. Genişletmek için tıkla... Optifine Capeleri 10 Dolar ve Optifine kullanan herkesde görünür
Spawnds Picopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 kivancc55 dedi: OptiFine capeleri 10 dolar ve OptiFine kullanan herkeste görünür. Genişletmek için tıkla... Ben ücretsiz kullanıyordum önceden ve arkadasım ile test yaptığımı hatırlıyorum fakat yanlış biliyorsam bilgilendirdigim icin teşekkürler.
kivancc55 dedi: OptiFine capeleri 10 dolar ve OptiFine kullanan herkeste görünür. Genişletmek için tıkla... Ben ücretsiz kullanıyordum önceden ve arkadasım ile test yaptığımı hatırlıyorum fakat yanlış biliyorsam bilgilendirdigim icin teşekkürler.
WiZARD AT TP Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 uczpre.com da vardı kaldırmışlar ben oradan 60 TL ye almıştım