Mike72399 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Minecraft OptiFine çift tıklıyorum ama açılmıyor aynı Forge için de geçerli çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.119 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Java yüklü mü? Artı 0 Eksi
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 Mike72399 dedi: Minecraft OptiFine çift tıklıyorum ama açılmıyor aynı Forge için de geçerli çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... İnstaller dosyası değilse açılmaz. Ayrıca yükleyeceğiniz sürümün normal hali önceden yüklü olmalı. Artı 0 Eksi
Mike72399 dedi: Minecraft OptiFine çift tıklıyorum ama açılmıyor aynı Forge için de geçerli çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... İnstaller dosyası değilse açılmaz. Ayrıca yükleyeceğiniz sürümün normal hali önceden yüklü olmalı.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.036 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 Nereden yüklüyorsunuz ve üstteki mesajlar önemli. Bir de hata veriyordur muhtemelen. Görsel olarak atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Nereden yüklüyorsunuz ve üstteki mesajlar önemli. Bir de hata veriyordur muhtemelen. Görsel olarak atabilir misiniz?
KS KS Mike72399 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 KorkmuşHamster dedi: Java yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Minecraft orijinal ve Java yüklü olduğunu nasıl anlarım? ServerTower dedi: İnstaller dosyası değilse açılmaz. Ayrıca yükleyeceğiniz sürümün normal hali önceden yüklü olmalı. Genişletmek için tıkla... Minecraft 1.8.9 sürümü yüklü ve installer dediğiniz nedir? Artı 0 Eksi
KorkmuşHamster dedi: Java yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Minecraft orijinal ve Java yüklü olduğunu nasıl anlarım? ServerTower dedi: İnstaller dosyası değilse açılmaz. Ayrıca yükleyeceğiniz sürümün normal hali önceden yüklü olmalı. Genişletmek için tıkla... Minecraft 1.8.9 sürümü yüklü ve installer dediğiniz nedir?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.036 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #6 Mike72399 dedi: Minecraft orijinal ve Java yüklü olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız hatayı Söyleseniz keşke. Artı 0 Eksi
Mike72399 dedi: Minecraft orijinal ve Java yüklü olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınız hatayı Söyleseniz keşke.
KS KS Mike72399 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #7 Yutka46 dedi: Nereden yüklüyorsunuz ve üstteki mesajlar önemli. Bir de hata veriyordur muhtemelen. Görsel olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam OptiFine sitesinden yüklüyorum ve tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Yutka46 dedi: Hocam aldığınız hatayı söyleseniz keşke. Genişletmek için tıkla... OptiFine kurulmuyor. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Nereden yüklüyorsunuz ve üstteki mesajlar önemli. Bir de hata veriyordur muhtemelen. Görsel olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam OptiFine sitesinden yüklüyorum ve tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Yutka46 dedi: Hocam aldığınız hatayı söyleseniz keşke. Genişletmek için tıkla... OptiFine kurulmuyor.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #8 Mike72399 dedi: Hocam OptiFine sitesinden yüklüyorum ve tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosyanın resmini atar mısınız? Artı 0 Eksi
Mike72399 dedi: Hocam OptiFine sitesinden yüklüyorum ve tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosyanın resmini atar mısınız?
KS KS Mike72399 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #9 ServerTower dedi: Dosyanın resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam tıklıyorum açılmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 11,9 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
ServerTower dedi: Dosyanın resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam tıklıyorum açılmıyor.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #10 Başka bir versiyonu yüklemeyi deneyin. Java yüklü mü onu kontrol edin. Kontrolü en basit şekilde Minecraft'ı açarak yapabilirsiniz. Java yüklüyse açar. Yüklü değilse oyun açılmaz. Artı 0 Eksi
Başka bir versiyonu yüklemeyi deneyin. Java yüklü mü onu kontrol edin. Kontrolü en basit şekilde Minecraft'ı açarak yapabilirsiniz. Java yüklüyse açar. Yüklü değilse oyun açılmaz.