Minecraft optimizasyon icin hangi modlar kurulmali?

MessiFedaisi

Centipat
Daha yeni Xbox mağazasından MC Java + Bedrock paketini aldım. Ancak optimizasyonu bildiğiniz üzere çok kötü Java'nin. Ve OptiFine, Sodium, Curse Forge gibi modlar varmış. Bunların hangilerini kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
OptiFine yeni sürüm olabilir ama eski sürüm daha iyi.

Daha yeni Xbox mağazasından MC Java + Bedrock paketini aldım. Ancak optimizasyonu bildiğiniz üzere çok kötü Java'nin. Ve OptiFine, Sodium, Curse Forge gibi modlar varmış. Bunların hangilerini kurmalıyım?
Optifine hocam.

Daha yeni Xbox mağazasından MC Java + Bedrock paketini aldım. Ancak optimizasyonu bildiğiniz üzere çok kötü Java'nin. Ve OptiFine, sodium, curse Forge gibi modlar varmış. Bunların hangilerini kurmalıyım?

Curse Forge mod yükleme uygulamasıdır onunla uğraşma. Mod yükliceksen düz Force yükle. OptiFine en çok kullanılan ve uzun zamandır olan bir eklentidir. Sodium ise daha yeni ve iddiasına göre daha iyi çalışır. Ama önerim OptiFine'dir. Optimizasyon dışında dinamik ışık, Zoom gibi özeliklerde sunar. Bu arada hayırlı olsun.

Hepinize teşekkür ederim. Peki şu Client'leri kullanmami önerir misiniz Lunar ya da Badlion gibi?

Hepinize teşekkür ederim. Peki şu Client'leri kullanmami önerir misiniz Lunar ya da Badlion gibi?
Hesabınız orijinal sanırım. Orijinal launcher haricinde bir şey kullanmanızı önermem. Fakat Lunar sevilen bir launcher diye biliyorum.

Hepinize teşekkür ederim. Peki şu Client'leri kullanmami önerir misiniz lunar ya da badlion gibi?

Aynı anda birkaç optimizasyon eklentisi sıkıntı çıkartır deneme bile. OptiFine 150 mod kurmadığın sürece sana yeter.

Hesabınız orijinal sanırım. Orijinal Launcher haricinde bir şey kullanmanızı önermem. Fakat lunar sevilen bir Launcher diye biliyorum.

Ayrıca launcer istersen açık kodlu yani virüs sorunu olmayan legacy launcer kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…