Minecraft Otomatik chest doldurucu mod var mı?

Mikail Yuksel

Hectopat
Daha fazla  
Biz Minecraft Bedrock'da arkadaşımlarımla beraber bir şehir haritası açıyoruz. Ben herhangi bir yaratık oluyorum, diğerleri etrafdaki itemleri bulup alıyorlar. Sonra itemler için birbirini kesiyorlar ama içinde eşya bulunduran şehir haritaları çok az! İçinde eşya bulunduran ya da otomatik chest doldurucu bir mod/dünya biliyormusuz?

Dosya Ekleri

• resim_2021-12-20_002003.png
    resim_2021-12-20_002003.png
    75,2 KB · Görüntüleme: 326
Eğer anlatmak istediğin belli bir sürede yani örnek olarak 5 dakikada bir sandığın lootunun yenilenmesini istiyorsan komutla yapabilirsin.

Yani işinize ne kadar yarar bilmiyorum ama. Birkaç sandık koyun yere ve içine olmasını istediğiniz rastgele eşyaları koyun. Ne kadar çeşit sandık, o kadar iyi. Daha sonra yere koyduğunuz bu sandıklara CTRL tuşu olması lazım. CTRL'ye basılı tutup fare tekerleği tuşuna bastığınızda "Chest NBT+" gibi bir ibare ile elinize sandık gelecek. Bunu yere koyduğunuzda hangi sandığı kopyaladıysanız o eşyalı sandığı etrafa koyabiliyor olacaksınız.

Nasıl yani? Modlarda da oyunu değiştiren modlar var örneğim: Zombieavereness.
Hocam bedrock'taki eklentiler sadece oyunun davranışını değiştirir. Eklentilerle öyle modlarda olduğu gibi kompleks şeyler eklenemez. Dediğiniz mod zombiye özellikler ekliyor. Oyun hala aynı oyun. Bedrock eklentilerinde sadecr oyun davranışları değişir. Mod ve eklenti apayrı şeylerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı