Genelde bu tarz otomatik mute skriptleri reklamcılardan kurtulmak için yazılır. Birisi serverinize gelip reklam yapıp 3-5 oyuncunuzu alabilir ve bu durum çok sinir bozucu olabilir.
JavaScript:
# AjanCraftNW | YusufTurk61 Tarafından | OtoMuteSistemi#
on chat:
if message is "com" or "net" or "org" or "ga" or "ml" or "tc":
cancel event
send "&6&lACNW &e&lOto Mute Sistemi &8» &7reklam yaptığınız için susturuldunuz!"
execute console command "/emute %player% 20y"
Basit bir skript. Az kodlama bilen bir kişi bile yazabilir. Fakat bununla alakalı bir konu bulamadım. Bende paylaşmak istedim. İsteyen herkes kullanabilir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Genelde bu tarz otomatik mute skriptleri reklamcılardan kurtulmak için yazılır. Birisi serverinize gelip reklam yapıp 3-5 oyuncunuzu alabilir ve bu durum çok sinir bozucu olabilir.
JavaScript:
# AjanCraftNW | YusufTurk61 Tarafından | OtoMuteSistemi#
on chat:
if message is "com" or "net" or "org" or "ga" or "ml" or "tc":
cancel event
send "&6&lACNW &e&lOto Mute Sistemi &8» &7reklam yaptığınız için susturuldunuz!"
execute console command "/emute %player% 20y"
Basit bir skript. Az kodlama bilen bir kişi bile yazabilir. Fakat bununla alakalı bir konu bulamadım. Bende paylaşmak istedim. İsteyen herkes kullanabilir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
İnternetten baktığımda MOTD Kodu olarak buldum. Hex veya Decimal zaten olamaz. Renk olarak sanki "§" karakteri kullanılıyor sanıyordum. Burada "&" kullanılmış. Ayrıca lACNW gibi bir kod da bulamadım nedense. Biraz daha açar mısınız?
Anladım. Minecraft tarafını pek bilmediğim için kusura bakmayın
İnternetten baktığımda MOTD Kodu olarak buldum. Hex veya Decimal zaten olamaz. Renk olarak sanki "§" karakteri kullanılıyor sanıyordum. Burada "&" kullanılmış. Ayrıca lACNW gibi bir kod da bulamadım nedense. Biraz daha açar mısınız?
Evet "§" kullanılıyor ama "&" işareti de aynı işlevi görüyor. lACNW yazmıyor orda tam olarak. &6 turuncu renk kodu, &l ise yazıyı kalınlaştırma kodu. ACNW yazısını kalınlaştırıyor. Yani sonuç olarak turuncu kalın bir ACNW yazısı ortaya çıkıyor.
Evet "§" kullanılıyor ama "&" işareti de aynı işlevi görüyor. LACNW yazmıyor orada tam olarak. &6 turuncu renk kodu, &l ise yazıyı kalınlaştırma kodu. ACNW yazısını kalınlaştırıyor. Yani sonuç olarak turuncu kalın bir ACNW yazısı ortaya çıkıyor.Eki Görüntüle 702826