omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 356 Çözümler 3 19 Mart 2024 #1 Caused by: Java. Lang. Outofmemoryerror: Java heap space. 8 GB RAM'im var. Ne yapsam oyuna verdiğim RAM'i yükseltemiyorum. Sürekli 512MB RAM olarak gözüküyor.
Caused by: Java. Lang. Outofmemoryerror: Java heap space. 8 GB RAM'im var. Ne yapsam oyuna verdiğim RAM'i yükseltemiyorum. Sürekli 512MB RAM olarak gözüküyor.
U umut112322 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 17 19 Mart 2024 #2 Buradan eski bir konuya gidebilirsin. senin sorununu çözecektir. Artı 0 Eksi
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Mart 2024 #3 omurkayracakir dedi: Caused by: Java. Lang. Outofmemoryerror: Java heap space. 8 GB RAM'im var. Ne yapsam oyuna verdiğim RAM'i yükseltemiyorum. Sürekli 512MB RAM olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun orijinal launcheri mi? Artı 0 Eksi
omurkayracakir dedi: Caused by: Java. Lang. Outofmemoryerror: Java heap space. 8 GB RAM'im var. Ne yapsam oyuna verdiğim RAM'i yükseltemiyorum. Sürekli 512MB RAM olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun orijinal launcheri mi?
KS KS omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 356 Çözümler 3 19 Mart 2024 #4 umut112322 dedi: Buradan eski bir konuya gidebilirsin. senin sorununu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Pek işe yaramadı aslında. Eski bir launcher kullanıyorum ve JVM Arguments kısmına kaç yazarsam yazayım yine aynı 512mb ram olarak gözüküyor oyunda. Artı 0 Eksi
umut112322 dedi: Buradan eski bir konuya gidebilirsin. senin sorununu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Pek işe yaramadı aslında. Eski bir launcher kullanıyorum ve JVM Arguments kısmına kaç yazarsam yazayım yine aynı 512mb ram olarak gözüküyor oyunda.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Mart 2024 #5 omurkayracakir dedi: Pek işe yaramadı aslında. Eski bir launcher kullanıyorum ve JVM Arguments kısmına kaç yazarsam yazayım yine aynı 512mb ram olarak gözüküyor oyunda. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle launcherden kaynaklı korsana destek olmadığı için Launcher öneremeyeceğim ama malum launcher işini görebilir Artı 0 Eksi
omurkayracakir dedi: Pek işe yaramadı aslında. Eski bir launcher kullanıyorum ve JVM Arguments kısmına kaç yazarsam yazayım yine aynı 512mb ram olarak gözüküyor oyunda. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle launcherden kaynaklı korsana destek olmadığı için Launcher öneremeyeceğim ama malum launcher işini görebilir
KS KS omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 356 Çözümler 3 19 Mart 2024 #6 Maxtoric dedi: Oyunun orijinal launcheri mi? Genişletmek için tıkla... Satın alınma değil ancak eski orjinalde de bu tarz bir launcher kullanılıyordu. JVM de aynen bu şekilde. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Oyunun orijinal launcheri mi? Genişletmek için tıkla... Satın alınma değil ancak eski orjinalde de bu tarz bir launcher kullanılıyordu. JVM de aynen bu şekilde.
noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #7 omurkayracakir dedi: Pek işe yaramadı aslında. Eski bir Launcher kullanıyorum ve jvm arguments kısmına kaç yazarsam yazayım yine aynı 512MB RAM olarak gözüküyor oyunda. Genişletmek için tıkla... Hocam titan Launcher kullanabilirsiniz ancak orijinal alırsanız daha rahat olur en azından sorunlar neredeyse 0'a iner. Artı 0 Eksi
omurkayracakir dedi: Pek işe yaramadı aslında. Eski bir Launcher kullanıyorum ve jvm arguments kısmına kaç yazarsam yazayım yine aynı 512MB RAM olarak gözüküyor oyunda. Genişletmek için tıkla... Hocam titan Launcher kullanabilirsiniz ancak orijinal alırsanız daha rahat olur en azından sorunlar neredeyse 0'a iner.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.272 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Mart 2024 #8 omurkayracakir dedi: Satın alınma değil ancak eski orjinalde de bu tarz bir launcher kullanılıyordu. Eki Görüntüle 2145251 Eki Görüntüle 2145254 JVM de aynen bu şekilde. Genişletmek için tıkla... O launcheri bırak bence çok eski. Ayarlaması zahmetli bir launcher. dediğim gibi 2 harfli launcherin işini görüceğini inanıyorum ama yine de orijinali almak çok daha iyi. Artı 0 Eksi
omurkayracakir dedi: Satın alınma değil ancak eski orjinalde de bu tarz bir launcher kullanılıyordu. Eki Görüntüle 2145251 Eki Görüntüle 2145254 JVM de aynen bu şekilde. Genişletmek için tıkla... O launcheri bırak bence çok eski. Ayarlaması zahmetli bir launcher. dediğim gibi 2 harfli launcherin işini görüceğini inanıyorum ama yine de orijinali almak çok daha iyi.
KS KS omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 356 Çözümler 3 19 Mart 2024 #9 Artı 0 Eksi
noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #10 omurkayracakir dedi: Eki Görüntüle 2145257 Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass'te geliyor diye biliyorum. omurkayracakir dedi: Satın alınma değil ancak eski orijinalde de bu tarz bir Launcher kullanılıyordu. Eki Görüntüle 2145251 Eki Görüntüle 2145254 Jvm de aynen bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Windows + r ye basıp %appdata% girip Launcher'in Minecraft'ın appdatasını sil dünyalarını yedeklemeyi unutma ya da Launcher değiştir ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
omurkayracakir dedi: Eki Görüntüle 2145257 Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass'te geliyor diye biliyorum. omurkayracakir dedi: Satın alınma değil ancak eski orijinalde de bu tarz bir Launcher kullanılıyordu. Eki Görüntüle 2145251 Eki Görüntüle 2145254 Jvm de aynen bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Windows + r ye basıp %appdata% girip Launcher'in Minecraft'ın appdatasını sil dünyalarını yedeklemeyi unutma ya da Launcher değiştir ben böyle çözdüm.