SpongeKuzey Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Sadece Minecraft ve Xbox Store'dan indirdiğim Cuphead oynarken oluyor. Steam'den Cuphead oynarken olmuyor. 3 tuşa birden basamıyorum başka oyunlarda oluyor. Keyboard test yaptım orada da oluyor ama Minecraft'ta olmuyor ve bu çok rahatsız edici.
Sadece Minecraft ve Xbox Store'dan indirdiğim Cuphead oynarken oluyor. Steam'den Cuphead oynarken olmuyor. 3 tuşa birden basamıyorum başka oyunlarda oluyor. Keyboard test yaptım orada da oluyor ama Minecraft'ta olmuyor ve bu çok rahatsız edici.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.809 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 28 Temmuz 2025 #2 Emin değilim ama oyunun pencere modunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
SpongeKuzey Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 Pixel_less dedi: Emin değilim ama oyunun pencere modunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı ama teşekkür ederim
Pixel_less dedi: Emin değilim ama oyunun pencere modunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı ama teşekkür ederim