EfeMetin Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Minecraft oynarken Discord'da durumu puzzle pirates Dark seas diye gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
emirc.2 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 715 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #11 WalterWhiteMeth dedi: Dediğim gibi bug, puzzle pirates: Dark seas de bir Java oyunu olduğu için Discord'un kafası. Karışmış. Eki Görüntüle 1924091 Genişletmek için tıkla... Bu oyun virüs mü peki virüs gibi duruyor. Artı -2 Eksi
WalterWhiteMeth dedi: Dediğim gibi bug, puzzle pirates: Dark seas de bir Java oyunu olduğu için Discord'un kafası. Karışmış. Eki Görüntüle 1924091 Genişletmek için tıkla... Bu oyun virüs mü peki virüs gibi duruyor.
WalterWhiteMeth Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 48 30 Ağustos 2023 #12 emirc.2 dedi: Bu oyun virüs mü peki virüs gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece bir eski Java oyunlarından esinlenmiş bir korsan oyunu. Artı 0 Eksi
emirc.2 dedi: Bu oyun virüs mü peki virüs gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece bir eski Java oyunlarından esinlenmiş bir korsan oyunu.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #13 emirc.2 dedi: Bu oyun virüs mü peki virüs gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Virüs gibi duran şey nedir? Artı 0 Eksi
emirc.2 dedi: Bu oyun virüs mü peki virüs gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Virüs gibi duran şey nedir?
Pancstar Kilopat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 86 31 Ağustos 2023 #14 Zephrion dedi: Virüs gibi duran şey nedir? Genişletmek için tıkla... Pirates ve Dark kelimelerini görünce kötü niyet algılamış olabilir. Artı 0 Eksi
Zephrion dedi: Virüs gibi duran şey nedir? Genişletmek için tıkla... Pirates ve Dark kelimelerini görünce kötü niyet algılamış olabilir.
emirc.2 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 715 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #15 Pancstar dedi: Pirates ve Dark kelimelerini görünce kötü niyet algılamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Oyunun ismi gerçektende virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Zephrion dedi: Virüs gibi duran şey nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismi virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Artı 0 Eksi
Pancstar dedi: Pirates ve Dark kelimelerini görünce kötü niyet algılamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Oyunun ismi gerçektende virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Zephrion dedi: Virüs gibi duran şey nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismi virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor.
Pancstar Kilopat Katılım 31 Mart 2019 Mesajlar 86 31 Ağustos 2023 #16 emirc.2 dedi: Evet oyunun ismi gerçektende virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Oyunun ismi virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, hakkında pek bir bilgim yok fakat virüs temalı oyunların hepsine virüs mü diyelim şimdi. Artı 0 Eksi
emirc.2 dedi: Evet oyunun ismi gerçektende virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Oyunun ismi virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, hakkında pek bir bilgim yok fakat virüs temalı oyunların hepsine virüs mü diyelim şimdi.
sosis köpkesi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #17 emirc.2 dedi: Evet oyunun ismi gerçektende virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Oyunun ismi virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir virüs ben virüsüm demez. Artı 0 Eksi
emirc.2 dedi: Evet oyunun ismi gerçektende virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Oyunun ismi virüs ismi gibi ve zaten oyunun resmi ben virüsüm diye çığlık atıyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir virüs ben virüsüm demez.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.430 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #18 Hocam Discord ayarlarda kayıtlı oyunlar kısmına gelip oyunun isimini Minecraft yapın düzelir Discord buga girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam Discord ayarlarda kayıtlı oyunlar kısmına gelip oyunun isimini Minecraft yapın düzelir Discord buga girmiş olabilir.