Yeni bilgisayar aldım, ekran kartı güncellemeleri ve diğer gereken her şeyi güncelledim kurdum ve Minecraft'a girip bilgisayarı test etmek istedim. Çok güzel 60 FPS'den aşağı almıyorum (shaderla birlikte) ama GPU kullanımı %100 oluyor bu normal bir şey mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam baktığınız ekranda yeni sürümde ve 32 chunkla falan oynadığınızı sanıyorum. Gayet yüksek 200FPS buna göre. Ne bekliyordunuz ki öyle bir sinematiğe bakarken 1000FPS mi?
Hocam baktığınız ekranda yeni sürümde ve 32 chunkla falan oynadığınızı sanıyorum. Gayet yüksek 200FPS buna göre. Ne bekliyordunuz ki öyle bir sinematiğe bakarken 1000FPS mi?
Yeni versiyonlardan çok bir FPS beklemeyin hocam. 3060 Ti ile benim de FPS öyle bir yerde çok yüksek olmaz. Hele modlu MC başlarsanız optimizasyonun ne kadar berbat olduğuna şaşırırsınız.
Yeni versiyonlardan çok bir FPS beklemeyin hocam. 3060 Ti ile benim de FPS öyle bir yerde çok yüksek olmaz. Hele modlu MC başlarsanız optimizasyonun ne kadar berbat olduğuna şaşırırsınız.
Reis tek derdim RDR 2 de Full ayarlar 60 FPS görebilmek ve Minecraft'ta 200 FPS gördüğümde dedimki "Minecraft'ta shadersız 200 FPS alıyorsam ben RDR 2 de Full ayarlar 40 FPS göremem
" Dedim.