Minecraft oynarken hile olduğumu iddia edip uygulama indirttiler

VirusTotal sonucunu buraya atar mısınız?
uygulamayı sildiğim için yok şuan fotoğrafta almadım

Ah be hocam niye indiriyorsunuz ki bakmadan, ya da niye hile diyorlar diye indiriyorsunuz ki.

Yoksa banlarlar.

Zorapvp.

Zorapvp.
abo

Zorapvp.
abo
yani indirmessem hile diye banlarlar sevdiğim bir sunucu olduğu için karşı gelmedim

Zorapvp.
abo
yani indirmessem hile diye banlarlar sevdiğim bir sunucu olduğu için karşı gelmedim

Hocam kaspersky indirin hemen ve tarama yapın, isterseniz önemli hesabınız varsa şifrelerini değiştirmenizi tavsiye ederim.

Hocam Kaspersky indirin hemen ve tarama yapın, isterseniz önemli hesabınız varsa şifrelerini değiştirmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşım diyor ki RAT atmışlarsa VirusTotal'de belli olmaz zaten girmiş bilgisayarına diyor sıfırlamayı düşünüyorum

Yani indirmessem hile diye banlarlar sevdiğim bir sunucu olduğu için karşı gelmedim
Sunucu kendi oyuncusuna değer vermiyorken sizin böyle bir sunucuya değer vermeniz talihsizlik olmuş. Gerekirse Virüstotal'de temiz çıksın, bir sunucu/site size birşey indirtmeye çalışırsa şüphelenin. Virüs olsun ya da olmasın bir sunucun sizi bu şekilde program indirtmeye zorlaması doğru değil.

tamam teşekkürler kasperskyda tarattım temiz çıktı yinede sorun olabilirmi yani kaspersky derin taramada sorun yok dedi

Tamam teşekkürler Kaspersky'da tarattım temiz çıktı yine de sorun olabilir mi yani Kaspersky derin taramada sorun yok dedi.

Şüphelenmediysen sorun olmaz yüksek şüphen varsa temiz formatdan başka bir şey diyemeyiz hem ders olmuştur daha kimsenin söyledigi bir şey yükleme günümüzde iyi niyetli insan kalmadı.

Şüphelenmediysen sorun olmaz yüksek şüphen varsa temiz formatdan başka bir şey diyemeyiz hem ders olmuştur daha kimsenin söyledigi bir şey yükleme günümüzde iyi niyetli insan kalmadı.

Sordum adamlara bana uygulamanın DC'sini attılar zaten yakında böyle şeyleri kullanmicaz dediler çok şüpheliyim bu gece bir sıfırlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…