Minecraft oynarken hile olduğumu iddia edip uygulama indirttiler

Öyle insanlarla ugraşma. Bir kez ben Ghost Client kullandım belli etmedigim halde hile dediler. O programın virüssüz halini indirdim gene bulamadı o uygulamalar bana göre saçma.

Ben sunucu adminlerindenim kullandığımız program orijinaldir. Herhangi bir kopya durumu yok. Uyanıklar yakalansin diye böyle bir yöntem kullanıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sunucu yönetim ekibinden biri olarak yazıyorum. Ocean Tool gibi bir ss programının virüs veya keylogger gibi bir zararlı yazılım olması imkansızdır. Ocean'ı yapan arkadaş ile başka bir hile bulma programı yaptık. Oldukça bilgili ve güvenilir birisi aynı zamanda onu yapan kişi ScreenShare discordunun sahibi. Virustotal gibi taratmalarda virüs demesinin sebebi minecraft dosyalarınızı ve minecraft java kodlarınız ile oynanıp oynanmadığına bakarken izinler istemesidir. Ocean'ı yaklaşık kendi bilgisayarımda 20 30 kez çalıştırdım. Herhangi bir virüs yemedim. Burda daha bizim sunucumuzdan hebersiz ZoraPvp şöyle ZoraPvp böyle demeyiniz. Eğer güvenmiyorsanız ben güvenmiyorum size diyip banınızı yiyip oturabilirsiniz. İyi forumlar.

Hocam Kaspersky indirin hemen ve tarama yapın, isterseniz önemli hesabınız varsa şifrelerini değiştirmenizi tavsiye ederim.

Salla sallaaaaaa virus kardeşim sil sil sil VirusTotal best. Programın kaynak kodunu ve yapımcısını incelemeden virus olduğuna kim karar verdi?

Salla sallaaaaaa virus kardeşim sil sil sil VirusTotal best. Programın kaynak kodunu ve yapımcısını incelemeden virus olduğuna kim karar verdi?
Hocam bir forum sitesinde tek tek insanlara kaynak kodunu araştırıp mı söyleyeyim? Siz ciddi olamazsınız. Konuyu açan kullanıcının bilgisayarında belki önemli bir banka hesabı vb. kayıtlı. Afedersiniz de programın kaynak kodu ya da yapımcısı kimsenin umrunda değil, bizim burada amacımız kullanıcıyı korumak. Çok güveniyorsa uygulamaya gitsin kendi araştırsın kaynak kodunu vb. 2 mesajlık fake hesabınızla yaptığınız yoruma bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…