FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 483 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı?
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2024 #2 FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır.
FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.111 Çözümler 6 2 Ocak 2024 #3 Oynamasın, sarmaz. Arkadan canavar gelse duymazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 Oynanmaz bence. Maden sesleri var yaratık sesleri var, bunlar önemli şeyler zevkini alamazsın yoksa.
Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 912 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır ama ses yine de açık olsun arkanızdan creeper gelir ve duymazsanız çok kötü şeyler yaşayabilirsiniz.
FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır ama ses yine de açık olsun arkanızdan creeper gelir ve duymazsanız çok kötü şeyler yaşayabilirsiniz.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 2 Ocak 2024 #6 FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Neden oynanmasın?
FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Neden oynanmasın?
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.950 Çözümler 1 Yer Mersin 2 Ocak 2024 #7 FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi. Ben kulaklıksız oynuyorum ama çok bir fark ederi yok. Çünkü çoğu zaman sesi açmayı unutuyorum.
FallandMma dedi: Arkadaşlar kulaklıksız Minecraft oynanır mı? Yakın zamanda kulaklığı mı bozdum, yenisi gelene kadar Minecraft oynamayı düşünüyorum. Kulaklıksız oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi. Ben kulaklıksız oynuyorum ama çok bir fark ederi yok. Çünkü çoğu zaman sesi açmayı unutuyorum.
Sobarlas Hectopat Kek günü Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #8 Kulaklığın şart olduğu oyunlar MMOFPS oyunlarıdır rahatlıkla oynayabilirsiniz Minecraft'ı.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #9 Bedwars oynarsın o kadar.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Ocak 2024 #10 FPS oyunu mu Minecraft'ta ses kasacak gayet oynanılır.