BayOrigamici12 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:49 #1 Cihazım Lenovo L13 yoga gen 3 ve şu anda arkada Minecraft açıkken bu değerleri alıyor; altı çok sıcak! Bu değerler normal mi yoksa anormal mi? Eğer anormalse, bunu düzeltebileceğim bir uygulama veya yöntem var mı? Dosya Ekleri 1758462532754.png 523,8 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 16:59
Cihazım Lenovo L13 yoga gen 3 ve şu anda arkada Minecraft açıkken bu değerleri alıyor; altı çok sıcak! Bu değerler normal mi yoksa anormal mi? Eğer anormalse, bunu düzeltebileceğim bir uygulama veya yöntem var mı?
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 530 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:01 #2 Normal değerler, çözüm için oyun içinde kare hızı sınırlamayı deneyin, düşürdükçe sıcaklık azalacaktır bir nebze.
Normal değerler, çözüm için oyun içinde kare hızı sınırlamayı deneyin, düşürdükçe sıcaklık azalacaktır bir nebze.
BayOrigamici12 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:07 #3 ekrem19 dedi: Normal değerler, çözüm için oyun içinde kare hızı sınırlamayı deneyin, düşürdükçe sıcaklık azalacaktır bir nebze. Genişletmek için tıkla... Yani render distance 7 chunk, simulation ise 6 ama hala çok fazla ısınıyor.
ekrem19 dedi: Normal değerler, çözüm için oyun içinde kare hızı sınırlamayı deneyin, düşürdükçe sıcaklık azalacaktır bir nebze. Genişletmek için tıkla... Yani render distance 7 chunk, simulation ise 6 ama hala çok fazla ısınıyor.
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 530 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:11 #4 BayOrigamici12 dedi: Yani render distance 7 chunk, simulation ise 6 ama hala çok fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum Max framerate yazan kısımdan bahsettim ben onların bir altındaki.
BayOrigamici12 dedi: Yani render distance 7 chunk, simulation ise 6 ama hala çok fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum Max framerate yazan kısımdan bahsettim ben onların bir altındaki.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 17:12 #5 BayOrigamici12 dedi: Yani render distance 7 chunk, simulation ise 6 ama hala çok fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... fps kısıtlaması getirin hocam minecraftta çok önemli değil zaten.
BayOrigamici12 dedi: Yani render distance 7 chunk, simulation ise 6 ama hala çok fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... fps kısıtlaması getirin hocam minecraftta çok önemli değil zaten.