Minecraft oynarken oluşan yalnızlık nasıl giderilir?

DavudDavud12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim hiç arkadaşım yok, bu yüzden oyunlarda vesaire çok yalnız kalıyorum. Discord kapalı ve giremiyorum girsemde güvenmiyorum Discord'a. Minecraft'ta nasıl çok oyunculu bir şekilde insanlarla kaynaşabileceğim oyunlar oynayabilirim? Sıkıcı geliyor oyun en sonunda. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Aternos'tan modlu bir sunucu kurun içine istediğiniz modlar ve simple voice chat i kurun.

Reklam degildir kardesim oynuyor diye biliyorum ChickenHolmes diye bir youtuber’in minecraft sunucusu var oraya girebilirsin baya egleniyorlar gördüğüm kadariyla

Bana da öyle oluyor ama en sonunda çıkasım geliyor sen bence okul Steam arkadaşlarınlada oynayabilirsin

Reklam degildir kardesim oynuyor diye biliyorum chickenholmes diye bir YouTuber'in Minecraft sunucusu var oraya girebilirsin bayağı egleniyorlar gördüğüm kadariyla.

Bahsettiğiniz sunucu towny ve towny hainleriyle ünlüdür.

Şöyle bir şey varmış. Bakabilirsin.

Arkadaşlar okulum yok herhangi bir tanıdığım yok sizde kusura bakmayın kardeş sen sorunlumuzun bize bunları anlatıyorsun gibi olacak ama biraz yalnız kaldım son dönemde internette sunucular vesaire var mı bakacağım yukarıdaki bütün herkese sizlere teşekkür ederim bende pek konuşmasını bilmem işte yine de sağ olun var olun cümleten.

Hocam lunecraft var iyidir 2 towny is var 1. kalabalık 2. daha sakin sürüm 1.21.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…