Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Minecraft oynarken yavru pembe koyun buldum, olasılığı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2022
aydinciftci Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Ozanozturk dedi: Minecraft oynarken yavru pembe koyun buldum, olasılığı nedir? Genişletmek için tıkla... Normal pembe koyun bulma olasılığı 0,195 falan diye hatırlıyorum yavrusu bunun binde biri falandır tahminimce çok nadir rastlanan bir olay.
Ozanozturk dedi: Minecraft oynarken yavru pembe koyun buldum, olasılığı nedir? Genişletmek için tıkla... Normal pembe koyun bulma olasılığı 0,195 falan diye hatırlıyorum yavrusu bunun binde biri falandır tahminimce çok nadir rastlanan bir olay.
MaSSTT Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #3 Fotoğrafını alın derim
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Nisan 2022 #4 Bayağı düşük, fotoğrfa çekip Reddit'de filan paylaşın ünlü olursunuz belki.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 OzZaN dedi: Bayağı düşük, fotoğrfa çekip Reddit'de filan paylaşın ünlü olursunuz belki. Genişletmek için tıkla... Aldım zaten fotoğraf MaSSTT dedi: Fotoğrafını alın derim Genişletmek için tıkla... Aldım zaten
OzZaN dedi: Bayağı düşük, fotoğrfa çekip Reddit'de filan paylaşın ünlü olursunuz belki. Genişletmek için tıkla... Aldım zaten fotoğraf MaSSTT dedi: Fotoğrafını alın derim Genişletmek için tıkla... Aldım zaten
aydinciftci Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #6 Ozanozturk dedi: Aldım zaten fotoğraf Aldım zaten Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz rica etsem?
Ozanozturk dedi: Aldım zaten fotoğraf Aldım zaten Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz rica etsem?
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 24 Nisan 2022 #7 OzZaN dedi: Bayağı düşük, fotoğrfa çekip Reddit'de filan paylaşın ünlü olursunuz belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl ünlü olacak ki? Boyayıp boyamadığını nasıl anlayacaklar?
OzZaN dedi: Bayağı düşük, fotoğrfa çekip Reddit'de filan paylaşın ünlü olursunuz belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl ünlü olacak ki? Boyayıp boyamadığını nasıl anlayacaklar?
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 24 Nisan 2022 #8 OzZaN dedi: ünlü olursunuz belki. Genişletmek için tıkla...
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #9 aydinciftci dedi: Atabilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra atsam bilgisayar da değilim şuan
aydinciftci dedi: Atabilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra atsam bilgisayar da değilim şuan
aydinciftci Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #10 Ozanozturk dedi: Öğleden sonra atsam bilgisayar da değilim şuan Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil. Sen nasıl istersen.
Ozanozturk dedi: Öğleden sonra atsam bilgisayar da değilim şuan Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil. Sen nasıl istersen.