Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #11 Benimle arkadaş olabilirsin sadece Discord'tan çevrimiçi olmanı isterim beraber oynarız. Yaşım 13. İstediğin sürümlerde de oynarım. Sunucuda kurabiliriz yarı yolda bırakmam. MD Zeus#1124 ekle Discord'tan arkadaş olalım.
Benimle arkadaş olabilirsin sadece Discord'tan çevrimiçi olmanı isterim beraber oynarız. Yaşım 13. İstediğin sürümlerde de oynarım. Sunucuda kurabiliriz yarı yolda bırakmam. MD Zeus#1124 ekle Discord'tan arkadaş olalım.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2023 #12 Ben Enes dedi: Benimle arkadaş olabilirsin sadece Discord'tan çevrimiçi olmanı isterim beraber oynarız. Yaşım 13. İstediğin sürümlerde de oynarım. Sunucuda kurabiliriz yarı yolda bırakmam. MD Zeus#1124 ekle Discord'tan arkadaş olalım. Genişletmek için tıkla... Tamam gireriz bir ara hocam, şuan müsait değilim olunca eklerim.
Ben Enes dedi: Benimle arkadaş olabilirsin sadece Discord'tan çevrimiçi olmanı isterim beraber oynarız. Yaşım 13. İstediğin sürümlerde de oynarım. Sunucuda kurabiliriz yarı yolda bırakmam. MD Zeus#1124 ekle Discord'tan arkadaş olalım. Genişletmek için tıkla... Tamam gireriz bir ara hocam, şuan müsait değilim olunca eklerim.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #13 Ethem Efe dedi: Tamam gireriz bir ara hocam, şuan müsait değilim olunca eklerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ethem Efe dedi: Tamam gireriz bir ara hocam, şu an müsait değilim olunca eklerim. Genişletmek için tıkla... Beni ekleyen sen misin? Beni eklemediysen başkası ekledi o zaman. Son düzenleme: 26 Mart 2023
Ethem Efe dedi: Tamam gireriz bir ara hocam, şuan müsait değilim olunca eklerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ethem Efe dedi: Tamam gireriz bir ara hocam, şu an müsait değilim olunca eklerim. Genişletmek için tıkla... Beni ekleyen sen misin? Beni eklemediysen başkası ekledi o zaman.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2023 #14 Ben Enes dedi: Tamamdır. Beni ekleyen sen misin? Beni eklemediysen başkası ekledi o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayır ben eklemedim.
Ben Enes dedi: Tamamdır. Beni ekleyen sen misin? Beni eklemediysen başkası ekledi o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayır ben eklemedim.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #15 Ethem Efe dedi: Hayır ben eklemedim. Genişletmek için tıkla... Ekler misin?
H herorecep123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2025 #16 Ethem Efe dedi: Yarı yolda bırakmayacak, sonuna kadar beraber oynayacak arkadaş arıyorum. 13 yaşındayım, olgun davranırım yaşım sorunsa eğer. Genişletmek için tıkla... Abi benden büyüksün ama cobblemon (pokemon modu) oynuyacaksan gelirim sürüm farketmiyo bana da
Ethem Efe dedi: Yarı yolda bırakmayacak, sonuna kadar beraber oynayacak arkadaş arıyorum. 13 yaşındayım, olgun davranırım yaşım sorunsa eğer. Genişletmek için tıkla... Abi benden büyüksün ama cobblemon (pokemon modu) oynuyacaksan gelirim sürüm farketmiyo bana da