Minecraft oynayacak birini arıyorum

Umutyrbhx

Decapat
Daha fazla  
Minecraft oynamak için birini arıyorum modsuz Survival, 1.18 sürümünde oynayacağım birini arıyorum. Discord'um: Umut_wq5 oynamak isteyenler Discord hesabıma arkadaşlık isteği atabilir.

Ben de oynarım adım.
Jokerr_44.

Benim bilgisayarım kaldırmıyor.

Sürümün 1.18'mi? çünkü az önce Discordda biri Allahıma sövdüde.
sürüm 1.19 1.18 1.17. 1.16.5 1.12.2 1.7.10 sürümünden başkalarını oynamıyorum kasıyor

Minecraft oynamak için birini arıyorum modsuz Survival, 1.18 sürümünde oynayacağım birini arıyorum. Discord'um: Umut_wq5 oynamak isteyenler Discord hesabıma arkadaşlık isteği atabilir.

İstek attım kanka.

Genelde 10.00-18.00 arası aktifim onun dışında Python projelerim var vaktimi onları düzeltmeye harcıyorum. Zaten arkadaşlarımın çoğu FPS oyunu oynamayı tercih ediyor o yüzden benimle oynamıyorlar. Boş vaktim çok yani. Ders çalışmak müzik dinlemekle falan geçiyor bütün günüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…