TitanSpeaker13 Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 46 4 Ağustos 2024 #1 Başlıktaki gibi oynayan yapay zeka var mı birlikte oynamak için? DavudDavud12 dedi: benle oynasana. Genişletmek için tıkla... zeeQ dedi: Ben geleyim yapay zekadan farkım yok Genişletmek için tıkla... EminBey1913 dedi: Bende geleyim ekipçe Survivor başlayalım. Genişletmek için tıkla... SerdarT35 dedi: Creeper gelince içten bir küfür edebileceğini sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Discord:theruler0597 Son düzenleme: 4 Ağustos 2024
Başlıktaki gibi oynayan yapay zeka var mı birlikte oynamak için? DavudDavud12 dedi: benle oynasana. Genişletmek için tıkla... zeeQ dedi: Ben geleyim yapay zekadan farkım yok Genişletmek için tıkla... EminBey1913 dedi: Bende geleyim ekipçe Survivor başlayalım. Genişletmek için tıkla... SerdarT35 dedi: Creeper gelince içten bir küfür edebileceğini sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Discord:theruler0597
D DavudDavud12 Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 TitanSpeaker13 dedi: Başlıktaki gibi oynayan yapay zeka var mı birlikte oynamak için? Discord: Theruler0597. Genişletmek için tıkla... Attım istek hocam ismim alone9.
TitanSpeaker13 dedi: Başlıktaki gibi oynayan yapay zeka var mı birlikte oynamak için? Discord: Theruler0597. Genişletmek için tıkla... Attım istek hocam ismim alone9.