Enesb0001 Zeptopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Her sürüm olur modlu veya modsuz her sürüm olur. Arkadaş arıyorum Discord: Enes00001#9075
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 704 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Enesb0001 dedi: Her sürüm olur modlu veya modsuz her sürüm olur. Arkadaş arıyorum Discord: Enes00001#9075 Genişletmek için tıkla... Modlu derken?
Enesb0001 dedi: Her sürüm olur modlu veya modsuz her sürüm olur. Arkadaş arıyorum Discord: Enes00001#9075 Genişletmek için tıkla... Modlu derken?
Enesb0001 Zeptopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Servan alfa dedi: Modlu derken? Genişletmek için tıkla... Mod kurarak Java sürümü modpack te olur fabric te Forge'ta modsuzda. Hepsi olur bana uyar. Yani bilgisayar sürümü olduğu sürece bana tüm sürümler uyar. Servan alfa dedi: Modlu derken? Genişletmek için tıkla... Enesb0001 dedi: Mod kurarak Java sürümü modpack te olur fabric te Forge'ta modsuzda. Hepsi olur bana uyar. Yani bilgisayar sürümü olduğu sürece bana tüm sürümler uyar. Genişletmek için tıkla... Yani Java olsun olur.
Servan alfa dedi: Modlu derken? Genişletmek için tıkla... Mod kurarak Java sürümü modpack te olur fabric te Forge'ta modsuzda. Hepsi olur bana uyar. Yani bilgisayar sürümü olduğu sürece bana tüm sürümler uyar. Servan alfa dedi: Modlu derken? Genişletmek için tıkla... Enesb0001 dedi: Mod kurarak Java sürümü modpack te olur fabric te Forge'ta modsuzda. Hepsi olur bana uyar. Yani bilgisayar sürümü olduğu sürece bana tüm sürümler uyar. Genişletmek için tıkla... Yani Java olsun olur.
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 704 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 Bn. Enesb0001 dedi: Mod kurarak Java sürümü modpack te olur fabric te Forge'ta modsuzda. Hepsi olur bana uyar. Yani bilgisayar sürümü olduğu sürece bana tüm sürümler uyar. Yani Java olsun olur. Genişletmek için tıkla... Belki oyanaybilirim.
Bn. Enesb0001 dedi: Mod kurarak Java sürümü modpack te olur fabric te Forge'ta modsuzda. Hepsi olur bana uyar. Yani bilgisayar sürümü olduğu sürece bana tüm sürümler uyar. Yani Java olsun olur. Genişletmek için tıkla... Belki oyanaybilirim.