Minecraft oyun arkadaşı

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Arada Survival girmek için oyun arkadaşı arıyorum.

İki Minecraft'ta da sahibim bu pazartesiye kadar Java oynayabilirim. Sonrasında evde olmayacağım için maalesef Java oynayamam.

Fakat her zaman Bedrock sürümünü oynayabilirim. Telefonda da bilgisayarda da var Bedrock.

Son sürüm oynuyorum ikisini de.

İletişim için Telegram'ya da Instagram kullanabiliriz.

Yaşın kaçtı hocam

Biraz tuhaf ama mezun senemi de mahvetmek istemediğim için PC şu an kurulu değil ama ilgilenirseniz yazın MC goose goose falan oynamak için arkadaşlar arıyorum isterseniz sözleşebiliriz.

Biraz tuhaf ama mezun senemi de mahvetmek istemediğim için PC şu an kurulu değil ama ilgilenirseniz yazın MC goose goose falan oynamak için arkadaşlar arıyorum isterseniz sözleşebiliriz.

Yaz için bir şey diyemem eğer olur da yazın oynayacak olursanız etiketlersiniz müsait olursam oynarım.

Peki iyi akşamlar.

hocam ben oynamak isterim telegram adınızı yazar mısınız

Yaz için bir şey diyemem eğer olur da yazın oynayacak olursanız etiketlersiniz müsait olursam oynarım.
veya siz beni ekleyin telegram kullanıcı adım=@rklcbn

hocam isterseniz steamden ekleyin beraber oynayalım Steam=1568283459

Son düzenleme:

Telegramdan sizi ekleyemedim hocam ben kullanıcı adımı vereyim siz deneyin bir de.
Canrien0

Hocam şuan steame giremiyorum ama aklımdasınız yazın ulaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…