S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Videoda gördüm. Bir tuşa basıyor. Orada shader listesi çıkıyor, istediğini seçince oyunda oluyor. Bu modun adı nedir?
Videoda gördüm. Bir tuşa basıyor. Orada shader listesi çıkıyor, istediğini seçince oyunda oluyor. Bu modun adı nedir?
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 904 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 s7üü dedi: Videoda gördüm. Bir tuşa basıyor. Orada shader listesi çıkıyor, istediğini seçince oyunda oluyor. Bu modun adı nedir? Genişletmek için tıkla... Mod değil ayarlardan yapabilirsin.
s7üü dedi: Videoda gördüm. Bir tuşa basıyor. Orada shader listesi çıkıyor, istediğini seçince oyunda oluyor. Bu modun adı nedir? Genişletmek için tıkla... Mod değil ayarlardan yapabilirsin.
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 11 Mart 2024 #3 Minecraft yeni sürümlerde shader için iris kullanıyor iris modu dediğiniz kısayollara sahip.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 JustEmoBut dedi: Minecraft yeni sürümlerde shader için iris kullanıyor iris modu dediğiniz kısayollara sahip. Genişletmek için tıkla... 1.19 benim sürüm.
JustEmoBut dedi: Minecraft yeni sürümlerde shader için iris kullanıyor iris modu dediğiniz kısayollara sahip. Genişletmek için tıkla... 1.19 benim sürüm.
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 12 Mart 2024 #5 s7üü dedi: 1.19 benim sürüm. Genişletmek için tıkla... Iris Shaders - Versions Download and browse 123 Iris Shaders versions. 4.54M total downloads. Last updated Feb 10, 2024. modrinth.com Sizin sürümünüz için uygun İris sürümü https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+download+iris YouTube'den nasıl kurulacağına bakabilirsiniz.
s7üü dedi: 1.19 benim sürüm. Genişletmek için tıkla... Iris Shaders - Versions Download and browse 123 Iris Shaders versions. 4.54M total downloads. Last updated Feb 10, 2024. modrinth.com Sizin sürümünüz için uygun İris sürümü https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+download+iris YouTube'den nasıl kurulacağına bakabilirsiniz.