L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Güzel bir shader lazım oyunu fazla bozmayan. Fabric modları ile birlikte kullanacağım. Bir de shader bulanıklaştırabiliyor oyunu biraz. O nasıl engellenir yazarsanız sevinirim.
Güzel bir shader lazım oyunu fazla bozmayan. Fabric modları ile birlikte kullanacağım. Bir de shader bulanıklaştırabiliyor oyunu biraz. O nasıl engellenir yazarsanız sevinirim.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.255 Çözümler 124 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 22 Eylül 2024 #2 Complementary Shaders - Unbound Transforming the visuals of Minecraft with exceptional quality, detail, and performance. 64.3M Downloads | Shaders www.curseforge.com
Complementary Shaders - Unbound Transforming the visuals of Minecraft with exceptional quality, detail, and performance. 64.3M Downloads | Shaders www.curseforge.com
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.403 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 Oyunu bozmayan derken ne demek istediniz bilmiyorum ama Astralex, complemantary(yazılışını tam bilmiyorum) olabilir.
Oyunu bozmayan derken ne demek istediniz bilmiyorum ama Astralex, complemantary(yazılışını tam bilmiyorum) olabilir.
SlayerTurtle Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #4 nostalgia shader pcnin iyi olması gerekiyor
L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #5 Burkil06 dedi: Oyunu bozmayan derken ne demek istediniz bilmiyorum ama astralex, complemantary(yazılışını tam bilmiyorum) olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesela RTX gibi su hava sanki Minecraft değilmiş gibi oluyor RTX gibi bir shader lazım.
Burkil06 dedi: Oyunu bozmayan derken ne demek istediniz bilmiyorum ama astralex, complemantary(yazılışını tam bilmiyorum) olabilir. Genişletmek için tıkla... Mesela RTX gibi su hava sanki Minecraft değilmiş gibi oluyor RTX gibi bir shader lazım.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.403 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #6 LegendAlone dedi: Mesela RTX gibi su hava sanki Minecraft değilmiş gibi oluyor RTX gibi bir shader lazım. Genişletmek için tıkla... Astralex complemantary bence.
LegendAlone dedi: Mesela RTX gibi su hava sanki Minecraft değilmiş gibi oluyor RTX gibi bir shader lazım. Genişletmek için tıkla... Astralex complemantary bence.
L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #7 Peki bu shaderlarda bulanıklaşma oluyor o nasıl engellenir.