Minecraft para modu var mı?

Java Minecraft para modu var mı? Paralarla bir şeyler almak, sunucu değil, tek kisilik.
Sanırım o dediğiniz bedrock versiyonunda vardı. Dükkan işletiyordunuz galiba. O şekilde para kazanarak dükkanı daha da geliştiriyorsunuz falan, ama ismini bilmiyorum

Bir ara bir mod vardı ama ne yaptıysam fiyat düzenleyemedim. Alışveriş modu yapmak yerine kendiniz satıcı köylü oluşturun internette bunu yapan siteler mevcuttu. Başka modların itemlerini sattırmak isterseniz yeni girdi ekleyip sattırabilirsiniz. Eger kodları oluşturan sitelerin bulamazsanız GPT'ye de yazdırabilirsiniz.

Bir ara bir mod vardı ama ne yaptıysam fiyat düzenleyemedim. Alışveriş modu yapmak yerine kendiniz satıcı köylü oluşturun internette bunu yapan siteler mevcuttu. Başka modların itemlerini sattırmak isterseniz yeni girdi ekleyip sattırabilirsiniz. Eger kodları oluşturan sitelerin bulamazsanız GPT'ye de yazdırabilirsiniz.
Kodları nereye tazicam komut blogunami chatami?

Java Minecraft para modu var mı? Paralarla bir şeyler almak, sunucu değil, tek kisilik.
Bilgisayaranız iyi ise kendi bilgisayarınız localhost ipli bir paper sunucusu açın. Plugin olarak vault+essentials+economyshopgui kurun.
İlla mod istiyorsanız Oxygen market modunu deneyenilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı