FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba, hem Java hem Bedrock var fakat iki klavye iki mouse ile oynayabilir miyiz? Gamepad yok elimizde. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Merhaba, hem Java hem Bedrock var fakat iki klavye iki mouse ile oynayabilir miyiz? Gamepad yok elimizde.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 9 Ağustos 2023 #2 FQuexs dedi: Merhaba, hem Java hem Bedrock var fakat iki klavye iki mouse ile oynayabilir miyiz? Gamepad yok elimizde. Genişletmek için tıkla... Hayır oynayamazsınız. Belirli oyunlar haricinde sadece konsollarda split screen oynanır. Artı 0 Eksi
FQuexs dedi: Merhaba, hem Java hem Bedrock var fakat iki klavye iki mouse ile oynayabilir miyiz? Gamepad yok elimizde. Genişletmek için tıkla... Hayır oynayamazsınız. Belirli oyunlar haricinde sadece konsollarda split screen oynanır.
KS KS FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 LinusTechTips dedi: Hayır oynayamazsınız. Belirli oyunlar haricinde sadece konsollarda split screen oynanır. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'ta oluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Hayır oynayamazsınız. Belirli oyunlar haricinde sadece konsollarda split screen oynanır. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'ta oluyor diye biliyorum.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 9 Ağustos 2023 #4 FQuexs dedi: Hocam Minecraft'ta oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Gamepadla Xbox, PC ve PS'de oluyor. Klavyeyle değil diye biliyorum. Bu linke bakıız oluyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
FQuexs dedi: Hocam Minecraft'ta oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Gamepadla Xbox, PC ve PS'de oluyor. Klavyeyle değil diye biliyorum. Bu linke bakıız oluyormuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 Bir modla oynanabiliyordu. Bulabilirsem atarım. (İki klavye ve iki mouse olur mu, bilmiyorum.) Modu buldum. Minecraft Birden fazla klavye ve mouse ile oynayabileceğiniz yazıyor. Artı 0 Eksi
Bir modla oynanabiliyordu. Bulabilirsem atarım. (İki klavye ve iki mouse olur mu, bilmiyorum.) Modu buldum. Minecraft Birden fazla klavye ve mouse ile oynayabileceğiniz yazıyor.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 9 Ağustos 2023 #6 cagr30 dedi: Bir modla oynanabiliyordu. Bulabilirsem atarım. (İki klavye ve iki mouse olur mu, bilmiyorum.) Genişletmek için tıkla... Attığım link zaten modun kurulum linki. Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: Bir modla oynanabiliyordu. Bulabilirsem atarım. (İki klavye ve iki mouse olur mu, bilmiyorum.) Genişletmek için tıkla... Attığım link zaten modun kurulum linki.
Kaan0971 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 479 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime B550M-E WIFI / Ram: Adata XPG Spectrix D50 ROG 8GB 3600MHZ x2 / Ekran kartı: Asus Dual RTX 3070 / Güç kaynağı: Asus Tuf 750W Power Supply / Kasa: Asus Tuf GT301 / İşlemci: Ryzen 5 5600 / Depolama: WD 500 GB M.2 SSD / Monitör: Asus Tuf VG27A 27' 2K 165HZ Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #7 Sadece konsollarda vardı herhalde. Artı 0 Eksi
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 9 Ağustos 2023 #8 Kaan0971 dedi: Sadece konsollarda vardı herhalde. Genişletmek için tıkla... Yanlış Bilgi. Mod ile yapılıyor. Artı 0 Eksi
Kaan0971 dedi: Sadece konsollarda vardı herhalde. Genişletmek için tıkla... Yanlış Bilgi. Mod ile yapılıyor.
KS KS FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #9 cagr30 dedi: Bir modla oynanabiliyordu. Bulabilirsem atarım. (iki klavye ve iki mouse olur mu, bilmiyorum.) Modu buldum. Minecraft Birden fazla klavye ve mouse ile oynayabileceğiniz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gamepad yok iki klavyeyle olmuyorsa olmaz. Peki başka oyun oynayabilir miyiz bunlarla. Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: Bir modla oynanabiliyordu. Bulabilirsem atarım. (iki klavye ve iki mouse olur mu, bilmiyorum.) Modu buldum. Minecraft Birden fazla klavye ve mouse ile oynayabileceğiniz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gamepad yok iki klavyeyle olmuyorsa olmaz. Peki başka oyun oynayabilir miyiz bunlarla.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 9 Ağustos 2023 #10 FQuexs dedi: Hocam gamepad yok iki klavyeyle olmuyorsa olmaz. Peki başka oyun oynayabilir miyiz bunlarla. Genişletmek için tıkla... Oyun destekliyorsa neden olmasın. Artı 0 Eksi
FQuexs dedi: Hocam gamepad yok iki klavyeyle olmuyorsa olmaz. Peki başka oyun oynayabilir miyiz bunlarla. Genişletmek için tıkla... Oyun destekliyorsa neden olmasın.