Micah Bell Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, 2B2T'nin giriş yerinden çıkarken yolda bir shulker gördüm, onu açsam bir şey olur mu?
Arkadaşlar merhaba, 2B2T'nin giriş yerinden çıkarken yolda bir shulker gördüm, onu açsam bir şey olur mu?
keroo1 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 13400F RTX4060 MSi h610M 16gb ram 1 Tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 8 Mayıs 2024 #2 Micah Bell dedi: Arkadaşlar merhaba, 2B2T'nin giriş yerinden çıkarken yolda bir shulker gördüm, onu açsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... kanka bazen hileli şeyler oluyo ban yiyebilirsin oyunun çökebilir
Micah Bell dedi: Arkadaşlar merhaba, 2B2T'nin giriş yerinden çıkarken yolda bir shulker gördüm, onu açsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... kanka bazen hileli şeyler oluyo ban yiyebilirsin oyunun çökebilir
SerVersta Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #3 keroo1 dedi: kanka bazen hileli şeyler oluyo ban yiyebilirsin oyunun çökebilir Genişletmek için tıkla... O dediğiniz java için değil mi? Konu sahibi Pe için soruyor.
keroo1 dedi: kanka bazen hileli şeyler oluyo ban yiyebilirsin oyunun çökebilir Genişletmek için tıkla... O dediğiniz java için değil mi? Konu sahibi Pe için soruyor.
keroo1 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 13400F RTX4060 MSi h610M 16gb ram 1 Tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Mayıs 2024 #4 SerVersta dedi: O dediğiniz java için değil mi? Konu sahibi Pe için soruyor. Genişletmek için tıkla... yani java için ama ne olur ne olmaz açmanızı tavsiye etmem
SerVersta dedi: O dediğiniz java için değil mi? Konu sahibi Pe için soruyor. Genişletmek için tıkla... yani java için ama ne olur ne olmaz açmanızı tavsiye etmem
SerVersta Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #5 keroo1 dedi: yani java için ama ne olur ne olmaz açmanızı tavsiye etmem Genişletmek için tıkla... Bedrock üzerinde pek bu tarz olaylar olmaz ben açması taraftarıyım
keroo1 dedi: yani java için ama ne olur ne olmaz açmanızı tavsiye etmem Genişletmek için tıkla... Bedrock üzerinde pek bu tarz olaylar olmaz ben açması taraftarıyım