biltmr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Aslında oyunu BlueStacks'ten oynuyorum ama arkadaşlarımın dünyası bir türlü gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Aslında oyunu BlueStacks'ten oynuyorum ama arkadaşlarımın dünyası bir türlü gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.565 Çözümler 7 Yer Ankara 18 Haziran 2023 #2 biltmr dedi: Aslında oyunu BlueStacks'ten oynuyorum ama arkadaşlarımın dünyası bir türlü gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BlueStacks kullanmanıza gerek yok Minecraft'ın Windows 10 editon sürümünü indirin Xbox'tan arkadas eklediniz mi? Artı 0 Eksi
biltmr dedi: Aslında oyunu BlueStacks'ten oynuyorum ama arkadaşlarımın dünyası bir türlü gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BlueStacks kullanmanıza gerek yok Minecraft'ın Windows 10 editon sürümünü indirin Xbox'tan arkadas eklediniz mi?
6 659836 Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #3 Arkadaş olmanız lazım bir de dünya ayarlarında yalnızca arkadaşları etkinleştirmeniz gerek. Artı 0 Eksi
KS KS biltmr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 bozkurt11 dedi: BlueStacks kullanmanıza gerek yok Minecraft'ın Windows 10 editon sürümünü indirin Xbox'tan arkadas eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kanka 200TL cik ama:/ 659836 dedi: Arkadaş olmanız lazım bir de dünya ayarlarında yalnızca arkadaşları etkinleştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... koç holding ile çözmeye çalışıyorum Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: BlueStacks kullanmanıza gerek yok Minecraft'ın Windows 10 editon sürümünü indirin Xbox'tan arkadas eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kanka 200TL cik ama:/ 659836 dedi: Arkadaş olmanız lazım bir de dünya ayarlarında yalnızca arkadaşları etkinleştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... koç holding ile çözmeye çalışıyorum
6 659836 Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 143 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #5 Beleş istiyorsanız şu videoyu izleyip oynayabilirsiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Beleş istiyorsanız şu videoyu izleyip oynayabilirsiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #6 biltmr dedi: Aslında oyunu BlueStacks'ten oynuyorum ama arkadaşlarımın dünyası bir türlü gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oradan oynayamazsın oradan deneme sürümü indirebilirsin oynamak istiyorsnan Xbox'dan al veya Aternos'den oynayın. Artı 0 Eksi
biltmr dedi: Aslında oyunu BlueStacks'ten oynuyorum ama arkadaşlarımın dünyası bir türlü gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oradan oynayamazsın oradan deneme sürümü indirebilirsin oynamak istiyorsnan Xbox'dan al veya Aternos'den oynayın.