R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Merhabalar, Minecraft PE'nin görüntü ve dokunma ayarlarını nasıl yapabilirim?
Çözüm raster 12 Şubat 2021 kitnik dedi: Bir de tüm video ayarlarını göster yukarıdan aşağıya kadar. Sizi de yoruyoruz. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Ayarları bu şekilde yapabilirsiniz.
kitnik dedi: Bir de tüm video ayarlarını göster yukarıdan aşağıya kadar. Sizi de yoruyoruz. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Ayarları bu şekilde yapabilirsiniz.
kitnik Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 33 12 Şubat 2021 #2 Evet ya nasıl ayarlayabiliriz? Artı 0 Eksi
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 ramp dedi: Merhabalar, Minecraft Pe'nin görüntü ve dokunma ayarlarını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu biraz daha açabilir misiniz? Tam anlayamadım da. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Merhabalar, Minecraft Pe'nin görüntü ve dokunma ayarlarını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu biraz daha açabilir misiniz? Tam anlayamadım da.
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #4 raster dedi: Hocam konuyu biraz daha açabilir misiniz? Tam anlayamadım da. Genişletmek için tıkla... Minecraft pe çok kayıyor, kasıyor ve bir blok kırmam uzun sürüyor. Ayarlardan görüntü ayarları ve dokunma yerinden düzenlemeler yapın dediler. Artı 0 Eksi
raster dedi: Hocam konuyu biraz daha açabilir misiniz? Tam anlayamadım da. Genişletmek için tıkla... Minecraft pe çok kayıyor, kasıyor ve bir blok kırmam uzun sürüyor. Ayarlardan görüntü ayarları ve dokunma yerinden düzenlemeler yapın dediler.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 ramp dedi: Minecraft pe çok kayıyor, kasıyor ve bir blok kırmam uzun sürüyor. Ayarlardan görüntü ayarları ve dokunma yerinden düzenlemeler yapın dediler. Genişletmek için tıkla... Hocam kasmasını bilemem belki telefondan kaynaklanıyordur fakat kayıyordan kastınız hassasiyetin yüksek olması mı? Artı 0 Eksi
ramp dedi: Minecraft pe çok kayıyor, kasıyor ve bir blok kırmam uzun sürüyor. Ayarlardan görüntü ayarları ve dokunma yerinden düzenlemeler yapın dediler. Genişletmek için tıkla... Hocam kasmasını bilemem belki telefondan kaynaklanıyordur fakat kayıyordan kastınız hassasiyetin yüksek olması mı?
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 raster dedi: Hocam kasmasını bilemem belki telefondan kaynaklanıyordur fakat kayıyordan kastınız hassasiyetin yüksek olması mı? Genişletmek için tıkla... Hassasiyet 60'tır ve fov, GUI, crhunk (tam İngilizce söyleyemedim) onların ayarlarını nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
raster dedi: Hocam kasmasını bilemem belki telefondan kaynaklanıyordur fakat kayıyordan kastınız hassasiyetin yüksek olması mı? Genişletmek için tıkla... Hassasiyet 60'tır ve fov, GUI, crhunk (tam İngilizce söyleyemedim) onların ayarlarını nasıl yapabilirim?
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #7 Hocam ayarlara girin oradan da dokunma kısmına girin aradıklarınız orada. Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #8 raster dedi: Hocam ayarlara girin oradan da dokunma kısmına girin aradıklarınız orada. Genişletmek için tıkla... Hassasiyetini nasıl ayarlayacağım? Galiba size iyi anlatamıyorum. Artı 0 Eksi
raster dedi: Hocam ayarlara girin oradan da dokunma kısmına girin aradıklarınız orada. Genişletmek için tıkla... Hassasiyetini nasıl ayarlayacağım? Galiba size iyi anlatamıyorum.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #9 ramp dedi: Hassasiyetini nasıl ayarlayacağım? Genişletmek için tıkla... Dokunma kısmına girdikten sonra en üstte hassasiyet var. Oradaki hassasiyet kısmındaki yeri sağa, sola çekerek hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Hassasiyetini nasıl ayarlayacağım? Genişletmek için tıkla... Dokunma kısmına girdikten sonra en üstte hassasiyet var. Oradaki hassasiyet kısmındaki yeri sağa, sola çekerek hassasiyeti ayarlayabilirsiniz.
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #10 raster dedi: Dokunma kısmına girdikten sonra en üstte hassasiyet var. Oradaki hassasiyet kısmındaki yeri sağa, sola çekerek hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En uygun kaç olması gerekir? Artı 0 Eksi
raster dedi: Dokunma kısmına girdikten sonra en üstte hassasiyet var. Oradaki hassasiyet kısmındaki yeri sağa, sola çekerek hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En uygun kaç olması gerekir?