F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.561 Çözümler 83 18 Temmuz 2020 #1 Bilgisayardan emülatörle Minecraft PE oynamak istiyorum ama ban yeme gibi bir durum beni korkutuyor. Böyle bir durumun olma olasılığı var mı?
Bilgisayardan emülatörle Minecraft PE oynamak istiyorum ama ban yeme gibi bir durum beni korkutuyor. Böyle bir durumun olma olasılığı var mı?
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 18 Temmuz 2020 #2 Furkan1461 dedi: Bilgisayardan emülatörle Minecraft PE oynamak istiyorum ama ban yeme gibi bir durum beni korkutuyor. Böyle bir durumun olma olasılığı var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum Windows 10 edition satın almanı öneririm. PE versiyonun aynısı.
Furkan1461 dedi: Bilgisayardan emülatörle Minecraft PE oynamak istiyorum ama ban yeme gibi bir durum beni korkutuyor. Böyle bir durumun olma olasılığı var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum Windows 10 edition satın almanı öneririm. PE versiyonun aynısı.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.561 Çözümler 83 21 Temmuz 2020 #3 prophet ' dedi: Dostum Windows 10 edition satın almanı öneririm. PE versiyonun aynısı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 versiyonu o paraya değmez dediğiniz gibi telefondakinin aynısı.
prophet ' dedi: Dostum Windows 10 edition satın almanı öneririm. PE versiyonun aynısı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 versiyonu o paraya değmez dediğiniz gibi telefondakinin aynısı.