er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Minecraft pe için sunucu kurulacak yer var mı Aternos dışında?
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 er4n dedi: Minecraft pe için sunucu kurulacak yer var mı Aternos dışında? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz aramıyorsan tonla sunucu var. Rabisu.com mesela.
er4n dedi: Minecraft pe için sunucu kurulacak yer var mı Aternos dışında? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz aramıyorsan tonla sunucu var. Rabisu.com mesela.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #3 Ücretsiz geçen bulmuştum kullandım da 1 ay ama şu an bulamadım bulursam yazarım.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2021 #4 er4n dedi: Minecraft pe için sunucu kurulacak yer var mı Aternos dışında? Genişletmek için tıkla... Server.pro. Ama bedava versiyonunda 10 plugin yükleyebiliyorduk sanırım, fakat Minecraft pe için sunucu açabiliyoruz diye hatırlıyorum.
er4n dedi: Minecraft pe için sunucu kurulacak yer var mı Aternos dışında? Genişletmek için tıkla... Server.pro. Ama bedava versiyonunda 10 plugin yükleyebiliyorduk sanırım, fakat Minecraft pe için sunucu açabiliyoruz diye hatırlıyorum.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 26 Haziran 2021 #5 Acaba neden bedava?
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2021 #6 gümüşhaneli dedi: Acaba neden bedava? Genişletmek için tıkla... Bana diyorsanız, Aternos dışında diyince ücretsiz server önerisi sandım.
gümüşhaneli dedi: Acaba neden bedava? Genişletmek için tıkla... Bana diyorsanız, Aternos dışında diyince ücretsiz server önerisi sandım.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 26 Haziran 2021 #7 Elontidirax dedi: Bana diyorsanız; yanlış anlamışım, bedava sunucu önerisi sandım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam size değil. Adamlar babasının hayrına hizmet vermiyordur ya. Meraktan sordum yani.
Elontidirax dedi: Bana diyorsanız; yanlış anlamışım, bedava sunucu önerisi sandım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam size değil. Adamlar babasının hayrına hizmet vermiyordur ya. Meraktan sordum yani.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #8 Server.pro | Professional Game Server Hosting hatırladım gümüşhaneli dedi: Acaba neden bedava? Genişletmek için tıkla... Saatlik sınır var 1 saat sonra tekrar açman lazım ama sıralar kısaydı en son en fazla 10dk belledim ben onun harici gayet iyi.
Server.pro | Professional Game Server Hosting hatırladım gümüşhaneli dedi: Acaba neden bedava? Genişletmek için tıkla... Saatlik sınır var 1 saat sonra tekrar açman lazım ama sıralar kısaydı en son en fazla 10dk belledim ben onun harici gayet iyi.
Morilo Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #9 Server pro yalnızca ücretsiz deneme sunuyor, hatırladığım kadarıyla. free Minecraft hosting için Aternos yerine AxentHost kullanıyorum. Hala ücretsiz ama daha iyi bir şekilde. "Geyser" sunucu çeşidiyle bir PE sunucusu yapabilirsiniz.
Server pro yalnızca ücretsiz deneme sunuyor, hatırladığım kadarıyla. free Minecraft hosting için Aternos yerine AxentHost kullanıyorum. Hala ücretsiz ama daha iyi bir şekilde. "Geyser" sunucu çeşidiyle bir PE sunucusu yapabilirsiniz.