Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Not: Lütfen hata raporu oluşturmayı atmayın, biliyorsanız çözümü söyleyin. Not 2: Oyun korsan değildir oyunu App Store'dan satın aldım. Not3: Cihazım iPhone 5S'dir. Microsoft oturumu açmaya tıkladığımda oturumunuzu açamıyoruz hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Not: Lütfen hata raporu oluşturmayı atmayın, biliyorsanız çözümü söyleyin. Not 2: Oyun korsan değildir oyunu App Store'dan satın aldım. Not3: Cihazım iPhone 5S'dir. Microsoft oturumu açmaya tıkladığımda oturumunuzu açamıyoruz hatası alıyorum.
MagNusChaSe Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 Microsoft hesabınızın giriş bilgilerini doğru girdiğinize eminsiniz değil mi? Eğer kontrol etmediyseniz kontrol edin ve tekrar giriş yapmaya çalışın.
Microsoft hesabınızın giriş bilgilerini doğru girdiğinize eminsiniz değil mi? Eğer kontrol etmediyseniz kontrol edin ve tekrar giriş yapmaya çalışın.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Şubat 2021 #3 İnternete bağlı ve güvenli internetin kapalı olduğunuza emin misiniz?