Ben Minecraft'ı orijinal bir şekilde aldım. Minecraft hesabımı Microsoft'a geçirsem pelerin gelecegini öğrendim. Geldi de ama 5-6 ay sonra pelerin gitti. Nasıl geri alabilirim?
Ben Minecraft'ı orijinal bir şekilde aldım. Minecraft hesabımı Microsoft'a geçirsem pelerin gelecegini öğrendim. Geldi de ama 5-6 ay sonra pelerin gitti. Nasıl geri alabilirim?
Mojang API sadece pelerini takılıysa gösterir namemc pelerini taktığımızda kendi datasına yazar yani mesela bir pelerine sahip olduğunuzda hiç takmazsanız namemc göremezsiniz.
Mojang API sadece pelerini takılıysa gösterir namemc pelerini taktığımızda kendi datasına yazar yani mesela bir pelerine sahip olduğunuzda hiç takmazsanız namemc göremezsiniz.
Hocam bakın bir ara sormuştum ama o mesajları bulamıyorum şu an zaten bende bot geliştiriyorum Minecraft ile ilgili. Mojang'ın kendi hesaptaki bütün pelerinleri gösteren apisi yok sadece avatara takılırsa gösteren apisi var, hesaba takılınca namemc bunu kendi datasına yazıyor ve o kişi çıkarsa bile kendi datasından bakıyor. Yani hocam yok böyle bir API, olsa ben botumda kullanacağım.