arda_k0 Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060Tİ, 5600 16gb ram filan var Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Minecraft'ta pelerin nasıl alabilirim? Java'da OptiFine olmadan parayla alınıyorsa param var yardımcı olabilir misiniz?
Minecraft'ta pelerin nasıl alabilirim? Java'da OptiFine olmadan parayla alınıyorsa param var yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Heil HzEfelinss 10 Şubat 2025 Sadece etkinlikler ve kostüm paketlerinden alabilirsiniz maalesef başka yolu yok.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #2 arda_k0 dedi: Minecraft'ta pelerin nasıl alabilirim? Java'da OptiFine olmadan parayla alınıyorsa param var yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi pelerin? Artı 0 Eksi
arda_k0 dedi: Minecraft'ta pelerin nasıl alabilirim? Java'da OptiFine olmadan parayla alınıyorsa param var yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi pelerin?
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2025 #3 Sadece etkinlikler ve kostüm paketlerinden alabilirsiniz maalesef başka yolu yok. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS arda_k0 Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060Tİ, 5600 16gb ram filan var Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 885108 dedi: Hangi pelerin? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Heil HzEfelinss dedi: Sadece etkinlikler ve kostüm paketlerinden alabilirsiniz maalesef başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Etkinlik oldugun da Minecraft'ta girmek için kullandıgımız uygulama da yazıyor mu yazmıyorsa nasıl kolayca haberdar olabilirim. Artı 0 Eksi
885108 dedi: Hangi pelerin? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Heil HzEfelinss dedi: Sadece etkinlikler ve kostüm paketlerinden alabilirsiniz maalesef başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Etkinlik oldugun da Minecraft'ta girmek için kullandıgımız uygulama da yazıyor mu yazmıyorsa nasıl kolayca haberdar olabilirim.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #5 arda_k0 dedi: Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Eski etkinliklere katılman gerekliydi. Artı 0 Eksi
arda_k0 dedi: Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Eski etkinliklere katılman gerekliydi.
KS KS arda_k0 Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060Tİ, 5600 16gb ram filan var Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #6 Heil HzEfelinss dedi: Sadece etkinlikler ve kostüm paketlerinden alabilirsiniz maalesef başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Kostüm paketi nasıl alabiliyoruz 1000e yakın minecoinim var normal param da var. Artı 0 Eksi
Heil HzEfelinss dedi: Sadece etkinlikler ve kostüm paketlerinden alabilirsiniz maalesef başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Kostüm paketi nasıl alabiliyoruz 1000e yakın minecoinim var normal param da var.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2025 #7 arda_k0 dedi: Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Etkinlik oldugun da Minecraft'ta girmek için kullandıgımız uygulama da yazıyor mu yazmıyorsa nasıl kolayca haberdar olabilirim. Genişletmek için tıkla... Migration cape verildiği zaman uygulamada duyurmuşlardı yine öyle olur. Kostüm paketlerini bedrock edition'da alabiliyorsunuz mağazadan. Artı 0 Eksi
arda_k0 dedi: Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Etkinlik oldugun da Minecraft'ta girmek için kullandıgımız uygulama da yazıyor mu yazmıyorsa nasıl kolayca haberdar olabilirim. Genişletmek için tıkla... Migration cape verildiği zaman uygulamada duyurmuşlardı yine öyle olur. Kostüm paketlerini bedrock edition'da alabiliyorsunuz mağazadan.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #8 arda_k0 dedi: Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Etkinlik oldugun da Minecraft'ta girmek için kullandıgımız uygulama da yazıyor mu yazmıyorsa nasıl kolayca haberdar olabilirim. Genişletmek için tıkla... "Minecraft Wiki" Den takip edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
arda_k0 dedi: Herhangi bir pelerin almak istiyorum nasıl alabilirim? Etkinlik oldugun da Minecraft'ta girmek için kullandıgımız uygulama da yazıyor mu yazmıyorsa nasıl kolayca haberdar olabilirim. Genişletmek için tıkla... "Minecraft Wiki" Den takip edebilirsiniz.
KS KS arda_k0 Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060Tİ, 5600 16gb ram filan var Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #9 885108 dedi: "Minecraft Wiki" Den takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2025 #10 885108 dedi: "Minecraft Wiki" Den takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Minecraft wiki orjinal kaynaktan güncelleme almıyor diye biliyorum instagramda oyun haber sayfaları var onlardan 1 2 tane takip etseniz yeterli olur zaten. Artı 0 Eksi
885108 dedi: "Minecraft Wiki" Den takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Minecraft wiki orjinal kaynaktan güncelleme almıyor diye biliyorum instagramda oyun haber sayfaları var onlardan 1 2 tane takip etseniz yeterli olur zaten.