baran_glados
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün Minecraft'ı açarken bu sorunu karşılaşıyorum. Windows 7 kullanırken bu sorunlar yoktu. Ama Windows 8.1 kurduğumda bu hatayı alıyorum.
off saçmalamayın ekran kartım bile yok driver boosterdan günceledim windowsun kendiEkran kartı driverini ve java sürümünü güncelle.
Konuyla 1 gram bile alakası yok altını çizerek belirtim birdaha oku.Orjinal minecraft kullanmıyorsanız olabilir.
Off saçmalamayın ekran kartım bile yok Driver Booster'dan günceledim Windows'un kendi.
Konuyla 1 gram bile alakası yok altını çizerek belirtim bir daha oku.
çok fazla yanlışınız var. ekran kartı olmayan bilgisayarda dahili grafik yani anakart üzerinden almaktadır mesela intel g31/33 chipset family örnek veriyorum ama gene minecraft açar.Ekran kartınızın sürücüsü yüklü olmayabilir. Ekran kartı sürücüsü de Aygıt Yöneticisi ile güncellenmez. Elle güncellenmelidir.
Ekran kartım yok derken ekran kartınız yoksa açılmaması normaldir.
Bunu kurmayı deneyin.
![]()
950-3000-setup
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.