Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Eylül 2020 #1 Evet arkadaşlar, gördüğünüz gibi amatör pixelart çalışmaları yapıyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Yapmamı istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.(Not:Logomuz oval olduğu için biraz saçma oldu.)
Evet arkadaşlar, gördüğünüz gibi amatör pixelart çalışmaları yapıyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Yapmamı istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.(Not:Logomuz oval olduğu için biraz saçma oldu.)
MBGtrFORCE Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NU AMD Ryzen™ 7 7735HS, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050, 16 GB DDR5-4800 MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #2 Çalışmalarınız çok güzel. Belki Recep Baltaş'ın portresini yapabilirsiniz.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Eylül 2020 #3 MBGtrFORCE dedi: Çalışmalarınız çok güzel. Belki Recep Baltaş'ın portresini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam ama 1 hafta falan sürer.
MBGtrFORCE dedi: Çalışmalarınız çok güzel. Belki Recep Baltaş'ın portresini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam ama 1 hafta falan sürer.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Eylül 2020 #4 Baya iyi ama hiç üşenmiyor musun bunları yaparken ben sıkıntıdan patlardım yaparken
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 24 Mart 2021 #5 Hirok dedi: Deneyeceğim hocam ama 1 hafta falan sürer. Genişletmek için tıkla... Hocam, konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bunları önceden programla tasarlayıp sonradan oyun içinde mi yapıyorsunuz?
Hirok dedi: Deneyeceğim hocam ama 1 hafta falan sürer. Genişletmek için tıkla... Hocam, konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bunları önceden programla tasarlayıp sonradan oyun içinde mi yapıyorsunuz?