BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 19 Eylül 2021 #1 Server açtım ama stronghold hiçbir şekilde yok. /locate ile çıkmıyor ve ender gözünü atamıyorum. Bununla alakalı bir ayar var mı?
Server açtım ama stronghold hiçbir şekilde yok. /locate ile çıkmıyor ve ender gözünü atamıyorum. Bununla alakalı bir ayar var mı?
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.533 Çözümler 7 Yer Ankara 19 Eylül 2021 #2 BBŞ babuş dedi: Server açtım ama stronghold hiçbir şekilde yok. /locate ile çıkmıyor ve ender gözünü atamıyorum. Bununla alakalı bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Aternos'da stronghold var kendine yetki verdinmi. Artı 0 Eksi
BBŞ babuş dedi: Server açtım ama stronghold hiçbir şekilde yok. /locate ile çıkmıyor ve ender gözünü atamıyorum. Bununla alakalı bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Aternos'da stronghold var kendine yetki verdinmi.
KS KS BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 19 Eylül 2021 #3 bozkurt11 dedi: Aternos'da stronghold var kendine yetki verdinmi. Genişletmek için tıkla... Verdim. 21w37a versiyonunda oynadığımızdan olabilir mi? Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Aternos'da stronghold var kendine yetki verdinmi. Genişletmek için tıkla... Verdim. 21w37a versiyonunda oynadığımızdan olabilir mi?