VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar kendi yaptığım plugin'i nasıl Minecraft'a eklerim? Bilgiler: Launcher: TLauncher Sürüm: 1.16.5
Merhaba arkadaşlar kendi yaptığım plugin'i nasıl Minecraft'a eklerim? Bilgiler: Launcher: TLauncher Sürüm: 1.16.5
Çözüm Pixel_less 18 Temmuz 2023 Hocam herhangi bir VDS sunucusu veya Serverpro ile açarak plugininizi atabilirsiniz.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 18 Temmuz 2023 #2 Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Artı -1 Eksi
Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun.
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #3 ginowhis dedi: Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. ginowhis dedi: Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Hocam açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Artı 0 Eksi
ginowhis dedi: Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. ginowhis dedi: Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Hocam açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 18 Temmuz 2023 #4 VirPro dedi: Deneyeceğim. Hocam açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Eki Görüntüle 1867155 Genişletmek için tıkla... Normalde bu hata var mıydı? Modu attıktan sonramı oldu? @508026 neden beğenmedim emojisi attınız? Artı 0 Eksi
VirPro dedi: Deneyeceğim. Hocam açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Eki Görüntüle 1867155 Genişletmek için tıkla... Normalde bu hata var mıydı? Modu attıktan sonramı oldu? @508026 neden beğenmedim emojisi attınız?
5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #5 ginowhis dedi: Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Mod ile plugin aynı şey değil. Plugini kullanmak için sunucu açmalısınız. Artı 0 Eksi
ginowhis dedi: Plugin serverde kullaniliyor. Kendi oyununuza eklemek istiyorsaniz " mods " klasörüne atın dosyanizi. O klasör yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Mod ile plugin aynı şey değil. Plugini kullanmak için sunucu açmalısınız.
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #6 ginowhis dedi: Normalde bu hata var mıydı? Modu attıktan sonramı oldu? @508026 neden beğenmedim emojisi attınız? Genişletmek için tıkla... Modu (plugini)attıktan sonra. Artı 0 Eksi
ginowhis dedi: Normalde bu hata var mıydı? Modu attıktan sonramı oldu? @508026 neden beğenmedim emojisi attınız? Genişletmek için tıkla... Modu (plugini)attıktan sonra.
simity Picopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #7 Uyumlu Forge veya fabric modunu indirin. Uyumlu sürümü indirin. Ve Minecraft içindeki mods klasörüne atın (klasör yoksa açın) İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Uyumlu Forge veya fabric modunu indirin. Uyumlu sürümü indirin. Ve Minecraft içindeki mods klasörüne atın (klasör yoksa açın) İyi oyunlar.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 18 Temmuz 2023 #8 508026 dedi: Mod ile plugin aynı şey değil. Plugini kullanmak için sunucu açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum. "Minecraft'ta nasıl eklerim " Yazdığı için öyle cevap verdim. Artı 0 Eksi
508026 dedi: Mod ile plugin aynı şey değil. Plugini kullanmak için sunucu açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum. "Minecraft'ta nasıl eklerim " Yazdığı için öyle cevap verdim.
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #9 simity dedi: Uyumlu Forge veya fabric modunu indirin. Uyumlu sürümü indirin. Ve Minecraft içindeki mods klasörüne atın (klasör yoksa açın) İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Plugin'e sürüm belirlemedim normalde tüm sürümlerde çalışması lazım. Artı 0 Eksi
simity dedi: Uyumlu Forge veya fabric modunu indirin. Uyumlu sürümü indirin. Ve Minecraft içindeki mods klasörüne atın (klasör yoksa açın) İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Plugin'e sürüm belirlemedim normalde tüm sürümlerde çalışması lazım.
5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #10 simity dedi: Uyumlu Forge veya fabric modunu indirin. Uyumlu sürümü indirin. Ve Minecraft içindeki mods klasörüne atın (klasör yoksa açın) İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam plugin diyor mod değil. VirPro dedi: Hocam Plugin'e sürüm belirlemedim normalde tüm sürümlerde çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... Sunucu açmalısın tek kişilik oyuna plugin atamazsın spigot veya bukkit sunucu açmalısın. Artı 0 Eksi
simity dedi: Uyumlu Forge veya fabric modunu indirin. Uyumlu sürümü indirin. Ve Minecraft içindeki mods klasörüne atın (klasör yoksa açın) İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam plugin diyor mod değil. VirPro dedi: Hocam Plugin'e sürüm belirlemedim normalde tüm sürümlerde çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... Sunucu açmalısın tek kişilik oyuna plugin atamazsın spigot veya bukkit sunucu açmalısın.