VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar kendi yaptığım plugin'i nasıl Minecraft'a eklerim? Bilgiler: Launcher: TLauncher Sürüm: 1.16.5
Merhaba arkadaşlar kendi yaptığım plugin'i nasıl Minecraft'a eklerim? Bilgiler: Launcher: TLauncher Sürüm: 1.16.5
Çözüm Pixel_less 18 Temmuz 2023 Hocam herhangi bir VDS sunucusu veya Serverpro ile açarak plugininizi atabilirsiniz.
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #11 508026 dedi: Sunucu açmalısın tek kişilik oyuna plugin atamazsın Spigot veya bukkit sunucu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam aternosa özel pluginler atılmıyor. Artı 0 Eksi
508026 dedi: Sunucu açmalısın tek kişilik oyuna plugin atamazsın Spigot veya bukkit sunucu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam aternosa özel pluginler atılmıyor.
5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #12 VirPro dedi: Hocam aternosa özel pluginler atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kimse Aternos demedi localden veya VDS'den açabilir. Artı 0 Eksi
VirPro dedi: Hocam aternosa özel pluginler atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kimse Aternos demedi localden veya VDS'den açabilir.
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #13 508026 dedi: Kimse Aternos demedi localden veya VDS'den açabilir. Genişletmek için tıkla... Onları tam çözemedim bugün yapmaya çalıştığımda olmamıştı tutorial izleyip bir daha deneyeceğim. Artı 0 Eksi
508026 dedi: Kimse Aternos demedi localden veya VDS'den açabilir. Genişletmek için tıkla... Onları tam çözemedim bugün yapmaya çalıştığımda olmamıştı tutorial izleyip bir daha deneyeceğim.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.520 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 18 Temmuz 2023 #14 Hocam herhangi bir VDS sunucusu veya Serverpro ile açarak plugininizi atabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #15 Pixel_less dedi: Serverpro ile açarak plugininiziz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum. Pixel_less dedi: Hocam herhangi bir VDS sunucusu veya serverpro ile açarak plugininizi atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam server Pro'dan nasıl korsan açacağım? Düzeltme : Buldum Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Serverpro ile açarak plugininiziz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum. Pixel_less dedi: Hocam herhangi bir VDS sunucusu veya serverpro ile açarak plugininizi atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam server Pro'dan nasıl korsan açacağım? Düzeltme : Buldum
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 18 Temmuz 2023 #16 VirPro dedi: Şimdi deniyorum. Hocam server Pro'dan nasıl korsan açacağım? Genişletmek için tıkla... Aternos daha iyi. Artı 0 Eksi
VirPro dedi: Şimdi deniyorum. Hocam server Pro'dan nasıl korsan açacağım? Genişletmek için tıkla... Aternos daha iyi.
KS KS VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 18 Temmuz 2023 #17 ginowhis dedi: Aternos daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aternos'a özel plugin atılmıyor. Konu çözüldü. Server Pro'dan açtım. Artı 0 Eksi
ginowhis dedi: Aternos daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aternos'a özel plugin atılmıyor. Konu çözüldü. Server Pro'dan açtım.
simity Picopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #18 508026 dedi: Hocam plugin diyor mod değil. Sunucu açmalısın tek kişilik oyuna plugin atamazsın Spigot veya bukkit sunucu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Sunucu olmadan plugin kurulmuyor diye böyle söyledim. Artı 0 Eksi
508026 dedi: Hocam plugin diyor mod değil. Sunucu açmalısın tek kişilik oyuna plugin atamazsın Spigot veya bukkit sunucu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Sunucu olmadan plugin kurulmuyor diye böyle söyledim.